Strukturerte innskudd ... bra ja, men med forsiktighet

Høye renter hvis ... enhetene opprettholde det som er kjent som kampen om å tiltrekke passiv inntekt så lenge kundene akseptere verdipapirer diversifisering ... ja, men igjen gjør strukturert betting investeringer variabel, en beslutning som ikke hjelper noe å sparere.

Bankinnskudd eksisterer i markedet med høy avkastning, mens det er sant at flere og hyppigere er behovet for å investere i aksjer. Banco Santander, som startet for et år siden kampen om fangst 4% repeterer trender i dag med en av de beste innskudd og markedsavkastning, 4,5% åremål, med en prosentandel av investeringen lagt Inditex utviklingen, BBVA og Telefonica.

Men det er ikke Banco Santander det eneste selskapet som fokuserer på strukturerte innskudd, betrakter Nova Caixa Galicia alternative Banesto samme vilkår sitt innskudd til utviklingen av Repsol, Telefonica og BBVA.

Det anbefales ikke å bli blendet av høy avkastning, strukturerte innskudd sørge for svært grove trekk som senker ikke bare avkastningen på kort sikt, men og enda viktigere, likviditeten i den innenlandske økonomien.

Cajamar er en annen av de selskapene som har valgt for markedsføring av et strukturert innskudd; 6,5% på 6 måneder betinget på investeringen på 30% av kapitalverdier EON, Deutsche Telekom, Carrefour og France Telecom, lovende en avkastning på 3,78% hvis erfarne verdiene kampanjer i løpet av de neste 4 årene.

Og garanterte strukturerte innskudd er en meget god investering alternativ forutsatt at driften være klart og vissheten om at dersom utførelsen av verdipapirer er forventet, kan det hende du har fått en høyere avkastning direkte anskaffe verdipapirmarkedene .

Til slutt, som med noen form for bankinnskudd, nøkkelen til å få tilgang de beste forekomster ligger i å sammenligne alle tilbud, lese fine print godt og vurdere tidsrommet da kan det ikke ha de beløp investert i sammenheng med deres økonomi og med tanke på betalingsforpliktelser.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha