Subliminal - Subliminal Hva de er og hva de er?

Subliminal signaler eller meldinger er utformet for å passere under normale grensene for persepsjon. De kan, for eksempel, ikke hørbar for det bevisste sinnet, men hørbar for det underbevisste. De kan også overføres bildene så korte som å gå ubemerket av det bevisste sinnet, men likevel oppleves ubevisst.

I hverdagen er det ofte hevdet at subliminal teknikker brukes for annonsering og propagandaformål.

Den første registrerte omtale av subliminal er gjort i skriftene til Demokrit, som hevdet at «mye av merkbar ikke oppfattes av oss."

Hva er subliminal?

Subliminal affirmasjoner er positivt at målet dype mentale nivåer, og tjene til å omprogrammere strukturen i tanker samt vår atferd og holdninger.

Subliminal ikke violentarán tankene dine på noen måte, bare du vet en annen måte å tenke på, som i vårt tilfelle er ikke en hemmelig formel, men de samme positive setninger hørt i øvelsene bevisst motivasjon, og som du er uttrykkene du. for å oppnå de ønskede resultater i arbeidet elementet du har valgt.

Som selvhjelp verktøy, har subliminal spilte en svært viktig rolle, fordi hver dag vi innse at det å snakke om dem er veldig vanlig blant folk, men heldigvis, har vært å gi en helt positiv tilnærming.

Som tidligere ble de trodde at subliminal meldinger var ting av djevelen eller bare for å overtale deg til å kjøpe et produkt. Men i vår tid, innser vi at vi kan bruke til å omprogrammere underbevisstheten vår positivt.

Fri fra frykt, fobier, frykt, utvikle positive holdninger, tiltrekke kjærlighet, helse, penger og alt annet vi kan tenke oss, som våre sinn er så kraftig at alt som kan lett skaffes, men Du trenger et middel til å omprogrammere vår underbevissthet, og subliminal funksjon som den kanalen. Det nyeste tilskuddet til Subliminal, Subliminal Videoer er.

Subliminal Video, er videoer der du har bilder på emnet som du jobber og positive affirmasjoner som går på utstilling i en tusendel per sekund og vil inkludere bakgrunnsmusikk med de samme meldingene inngår også som Du har sett på videoen. Men ikke bare noen subliminal video er bra, å det å velge de som tillater oss å vite at påstandene er innenfor hver Subliminal Video.

Hvis du ønsker å bruke subliminal videoer for å forvandle livet ditt enkelt og behagelig måte, og deretter gå til:

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha