Supergrafeno kommer, mirakel materialer

Supergrafeno kommer, mirakel materialer

Oppdaget i 2004 ved University of Manchester, graphene-et stoff består av karbon sigar har blitt den magiske materialteknologi som kommer. Sterkere enn stål, med en tykkelse på et enkelt atom, fleksibel og transparent, er leder av elektrisitet fineste kjent, og mulige nye programmer er annonsert på. Nå har forskere ved University of Exeter i Storbritannia, hevder å ha forbedret med utviklingen av GraphExeter en supergrafeno tåle temperaturer på 150 ° C og en luftfuktighet på 100% for tjue dager. For å oppnå dette, har forskere lagt jernklormolekyler mellom to lag av materiale.

Denne modifiserte graphene kan erstatte indiumtinnoksid, de vanligste gjennomsiktige ledende elektroniske enheter, og fremstår som en del av solcellepaneler, hvor motstand mot værforhold er avgjørende, wearables eller fjernsynsapparater beregnet på miljøer svært våt, siden det ville øke varigheten av deres skjermer.
Ifølge en studie publisert i tidsskriftet nanoskala, de -semiconductores bygge graphene kvanteprikker liten, selvlysende glød når lyset er anslått i disse dem- femdobbelt, som ville gjelde i å gjøre ledes eller merking av kreftceller .

Graphene har også blitt blandet med en av de mest slående siste årene teknologier. Sørkoreanske forskere har skrevet ut tredimensjonale nanostrukturer laget utelukkende av dette materialet, takket være en ny metode for 3D-utskrift fungerer fra additiv produksjon. Denne består av de suksessive overlappende micron lag av materiale for å oppnå den ønskede gjenstand. Denne teknikken vil tjene til å produsere små sensorer, kretser og chips.

Rapporter i den delen av Prisma, med all den vitenskapelige nyheter, på nummer 406 veldig interessant.

Hvis du ønsker å få denne saken, be om et abonnement eller laste det ned via iPad app i App Store. Du kan også kjøpe den fra Zinio eller Kiosk og mer.

Og hvis du ønsker å motta hver måned bladet veldig interessant i postkassen din, går våre plass abonnementer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha