Support og Driving Laws barn i delstaten Alaska

 Alle foreldre har en økonomisk forpliktelse til å forsørge sine barn, og Alaska ikke tillate foreldre å gi avkall underholdsbidrag. Så, barn av foreldre som ikke bor sammen har rett til underholdsbidrag, vanligvis laget av ikke-omsorg foreldre til omsorg foreldre. Når en forelder Alaska gjør underholdsbidrag ikke betaling for barn som bestilt, kan staten suspendere sin flygersertifikat for å oppmuntre til betaling.

 Etablering av barnebidrag

 Alaska baner etablere mengder av barnebidrag i henhold til retningslinjene fastsatt av staten lov, selv om dommerne kan forkaste de anbefalte mengdene etablert i uvanlige omstendigheter. Vanligvis er barnebidrag beregnet basert på en prosentandel av justert inntekt noncustodial forelder, som er brutto inntekt i morselskapet, mindre visse tillatte fradrag. For eksempel når en av foreldrene har omsorgen, støtte prosenter begynne på 20 prosent for et barn, økende til 27 prosent for to barn og 33 prosent for tre barn. Støtte må være minst $ 50 i måneden, though.

 Førerkort kan tas inn

 Hvis en noncustodial foreldre unnlater å betale barnebidrag som bestilt, kan Support Services Division of Child Alaska ta skritt for å håndheve den støtte rekkefølge. Ett alternativ for divisjonen er suspensjonen av førerkort av den ikke-omsorg foreldre hvis foreldrene er mer enn fire måneder bak i sine betalinger. Foreldre kan unngå suspensjon ved etablering av en betalingsplan eller prøve å overbevise en dommer om at de gjør alt for å betale forfalte støtte. Når lisensen er suspendert den ikke-omsorg foreldre, kan lisensen ikke gjenopprettes når Support Services Division av barnet tømmer suspensjon.

 Andre alternativer for programmet

 Griper førerkortet er ikke det eneste alternativet tilgjengelig for programmet når ikke-frihetsberøvelse foreldre til frihet unnlater å betale barnebidrag. For eksempel kan staten gi ordre om å trekke fra lønnen til ikke-omsorg foreldre eller andre inntekter, gripe avgiftsrefusjon av ikke-omsorg foreldre eller oppheve profesjonelle lisenser av ikke-omsorg foreldre. Dersom foreldrene eier land eller annen eiendom, kan delingen av gjennomføringen av tilstandsfilen heftelser mot sin eiendom. Divisjonen kan selv ta betaling av offentlige ytelser for å tilfredsstille barnebidrag gjeld for barn, herunder arbeidsledighetstrygd og andre føderale og statlige fordelene.

 Support Modifikasjon

 Dersom inntekten endres vesentlig fra de ikke-omsorg foreldre eller endringer i omsorgsordninger, slik at en annen prosent gjelder, kan den andre forelderen be om en endring av varetekt orden. Endringen må gis av en domstol eller, i visse tilfeller, barnet støtte håndhevelse divisjon. Hvis den ikke-omsorg foreldre mister jobben sin, for eksempel, må han be om en endring i stedet for bare å stoppe hans barnebidrag. Hvis den stopper eller reduserer sine betalinger uten en formell endring, kan Staten forfølge sine håndhevings alternativer, herunder suspensjon av sin lisens.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha