Søvnmangel fører til symptomer som schizofreni

Søvnmangel fører til symptomer som schizofreni

Bastan 24 timer søvn deprivasjon for en frisk person begynner å oppleve symptomer som ligner på schizofreni, og har mistet kontakten med virkeligheten eller lider vrangforestillinger og hallusinasjoner.

Dette gjenspeiles i The Journal of Neuroscience koordinert et internasjonalt team av eksperter i kognitiv psykologi ved Kings College London og University of Bonn i Tyskland forskere.

Ifølge forklarer professor Ulrich Ettinger, for at institusjonen, "vi visste at å tilbringe en søvnløs natt oppsto problemer med konsentrasjon, men ble overrasket over sitt forhold med et bredt spekter av karakteristiske symptomer på schizofreni og uttalt at de kunne bli ".


Forskerne undersøkte reaksjoner av 24 frivillige som hadde blitt bedt om å gi opp hele natten, spille, snakke, gå eller bare se på film.

 Neste morgen, en studie viste at hjernens funksjon led en kraftig nedgang i deres evne til å ta hensyn, som i ordene i trialists, ender opp med å bli en strøm av informasjon som fører til kaos i hjernen.

I tillegg hadde fagene forklart at fremhevet deres følsomhet for lys og farger, og hadde forandret følelse av tid og lukt. Noen selv sa de hadde inntrykk av å være i stand til å lese tanker eller indikerte at de hadde lagt merke til "mentale sprang" eller forvrengning av bildet av sin egen kropp. Men etter en god natts søvn, alt forsvant.


Ifølge disse forskerne, bør dette fenomenet undersøkes nærmere, spesielt hos personer som vanligvis jobber om natten, så det er ingen enighet om hvorvidt symptomene på søvnmangel gradvis svekkes som den enkelte er akklimatisert til dem.

Modellen har vi også funnet, kan anvendes for å utvikle nye legemidler for behandling av mentale lidelser.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha