Syklusen av suksess

Vil du gjerne vite hva du vil gjøre i livet?

Et enkelt spørsmål, hvor mye du ønsker å vinne i 2005, tar dette til etterretning verdi og nå spørsmål nummer to, og kanskje det viktigste:

Hvor mye du forventer å tjene i 2005, tar det til etterretning denne verdien, og nå det tredje spørsmålet?:

De er forskjellige de to tallene? De må være annerledes. I denne enkle øvelsen du bare avdekke, fordi situasjonen der du befinner deg med den kunnskapen du har, med din stil og hva du ønsker det er det du er verdt.

Nå, hvordan ønsker du å endre verdien etter å ha lest dette dokumentet?, Du liker å doble inntekten? eller kanskje du ser ¿triple din inntekt? Hva du er verdt er rett og slett ditt selvbilde. Hva tror du er den viktigste verdien for å forbedre ditt selvbilde?, Tenke på det før du fortsetter med lesing.

TRO er nummer én for å lykkes i noe i livet og for å oppnå suksess i Multidesarrollo har tro på deg selv, i dine drømmer, i denne bransjen kan gi deg det du ønsker i livet økonomisk faktor , helse og personlig utvikling. Uansett om du ennå ikke har kommet inn i virksomheten, eller hvis du allerede er og har ikke gjort betydelig fremgang.

KUNNSKAP er nummer to faktor i syklusen, Multidesarrollo, interaktiv markedsføring Distribusjonsnett eller hjelpe deg mye kunnskap om prinsipper for suksess, hvordan å holde selvmotiverende, hvordan automotivarte som motivere andre, hvordan å kontrollere følelser, som ta ansvar for ditt eget liv, hvordan å løse problemer still som søker kunnskap, som gjør virksomheten skal, blant annet, er det ikke tilfelle behandle dokumentet.

Det er en del som må skilles fra resten fordi kunnskap i aksjon er veldig kraftig. ACTION er nummer tre faktor. De fleste mener at kunnskap er makt, men det er ikke lenger sant fordi da blir du en lærd av noe, men ikke slutt dø smart, men ikke trascendiste.

Kunnskap i handling er det som er kraftig og når kunnskapen blir satt i aksjon dyktighet er ervervet, er det nummer fire syklus faktor. Evnen til å fokusere på hva du virkelig ønsker, men de fleste mennesker tilbringer en levetid fokusert på hva som ikke skal.

Evnen til å iverksette tiltak, for å fokusere på dine drømmer, dine mål, kontakt løsning, for å motivere andre, for å knytte i frontal og dybde av undervisning forretningsplanen, for å være i kontroll over deg selv.

Hvis du fortsetter å iverksette tiltak med sikte på å oppnå dine drømmer, vil du oppnå suksess eller femte syklus faktor. Men saken stopper ikke der, suksess der klarer å generere mer tro og syklusen gjentar permanent i en reell SPIRAL VEKST lenge du ikke la stolthet gå inn og utstyr i tankene dine.

Suksess er ikke en beslutning, det er en reise, det er en konstant reise fordi hvis du kommer til toppen vil bare være et sted hvor du kan gå er ned. Så aldri få deg en levetid forpliktelse alltid være villig til å lære, vokse og endre. Vi har alltid å være i en konstant søk, er formelen ydmykhet, det er enkelt.

Moroa av livet er ikke nå, det er prosessen med å bli.

Denne syklusen begynner å lykkes, men hvis du bruker den riktig, er det også nøyaktig syklusen for å mislykkes. Syklusen forekommer i det hele tatt og hver av livet til hver av mennesker.

Hvis du har falske forestillinger, som jeg ikke er i stand til, jeg er sjenert, jeg er ikke så like, har jeg tid, jeg har ingen tålmodighet, det er ikke for meg, som er uriktige oppfatninger som utvilsomt vil føre til å finne feil kunnskap for å støtte din tro, slik som å tjene penger, må du ha penger; bare dårlig få penger; som han gjør mye penger går til helvete; dårlig, men ærlig, ødelegger penger.

Feil kunnskap lede deg til å ta upassende handlinger, ikke for å ta affære og den mest alvorlige av alt er at de fleste mennesker tar ofte, og beslutningen om ikke å ta affære. Hvis du ikke jobber der er ingenting!.

Alle tror at ferdigheter er ting du er født. Det kan være sant i form av kunstneriske ferdigheter eller aspekter av genetisk informasjon, men alle de ferdighetene for å lykkes i livet, og å utvikle en virksomhet Multidesarrollo, er ingenting mer enn gjenta handlingen igjen og igjen. De er ferdigheter som kan utvikles bare ved å gjenta igjen og igjen, og igjen, og igjen, og igjen ... .. repetisjon er mor til dyktighet.

Det som er som andre natur med utholdenhet, er det som fører til suksess eller fiasko hvis du gjør det galt. Hvis du holder denne syklusen det er spektakulære riktig hva du får i løpet av kort tid.

I livet aldri du får det du vil, men du får det som du får sikkerhet, dvs. en laget forventning virkelighet. Denne forventningen er laget faktisk et resultat av en tro mer kunnskap, mer action.

Den Multidesarrollo er enkel, men mennesker når vi gjør noe enkelt kompleks. Du trenger bare å opprettholde en positiv holdning jeg jeg får, er jeg i stand til å gjøre, jeg får kunnskap, jeg satte den i aksjon, utvikling ferdigheter. Ikke glem at du må først tro å gjøre kreative, bygge opp virksomheten din på riktig måte og være vellykket.

Emilio Franco Ayala

Uavhengig Distributør av Omnilife

International Kode: 57099053 AMF

(0)
(0)
Tags
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha