Symbolene av tarotkort - deres tolkning

Tarotkort gi oss mye symbolsk informasjon som er kondensert ned til de minste detaljene i de tallene som illustrerer dem. Hver av disse detaljene samarbeider berike budskapet de ønsker å gi oss uforståelige. Derfor er det viktig å forstå og tyde hemmeligheter hver av disse illustrasjonene allegorisk betydning.

Vann er, uten tvil, et element av enorm symbolsk belastning gjennom århundrene, og for mange kulturer. I tarot kan du fortelle renseprosess eller henvise endeløs syklus av liv og det fruktbare naturkreftene. Det er derfor de bokstavene som ser ut til å bringe oss meldinger om kjærlighet, fruktbarhet, velstand, lykke, materiell rikdom og sødme, og vises invertert, indikerer materielle tap eller skuffelser i kjærlighet symbolisert ved strømmen av vann til å søle uselessly. I spesielle tilfelle av uforståelige stjerne, sølt vann fra muggen Jente oppside refererer til tårene skur av kjærlighet og forutsi, derfor hjertesorg.

Dyr har også vært ansatt i ulike lærerikt som metaforisk og symbolsk atferd og kvaliteter av menneskelige inkarnasjoner. I tarot refererer til de mest primitive lyster av mennesker, så vel som deres primitive instinkter, med alt positivt og alt negativt at disse aspektene tilsi.

I kristen ikonografi, vingene er den karakteristiske egenskap av engler. Walking the Arcana av tarot så nysgjerrig som det er interessant at de bevingede vesener og objekter formere. I representasjon av uforståelige The Devil, Lucifer, falt til slutt, tar Angel store vinger på ryggen. En advarsel om den enorme risikoen for å bli forført av mørket? Eller omvendt, en måte å huske at, tross alt, og til tross alt, er fortsatt en engel?

Egentlig er det ingen rette svaret på gåten. Tarot dekk, i sin visdom, krever hver konsulent et dypt søk i ditt sinn, hjerte og sjel, for å finne sin egen tolkning, og med det, sine egne svar. Fordi Arcana av tarot tilby hjelp og råd, men kanskje hans mest kraftfulle budskap og rådet består av oss forstår at i sannhetens øyeblikk, ingen kan velge for oss vår egen måte.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha