Symptomer på allergi mot katter

symptomer på katt allergi plager mange mennesker, symptomer kan utvikle lenge etter å kjøpe katt eller kontakt med dyr. Allergier generelt har ennå ikke forstått av det medisinske miljøet, derfor kan ikke fjernes helt med medisinsk behandling. Symptomene på katt allergi kan manifestere seg på mange måter, kan dukke opp alene eller i kombinasjon, kan ikke være noen åpenbar grunn, og kan forveksles med symptomer på en langvarig forkjølelse eller sår hals passasjer.

De utslett er vanlig, akkurat som nysing angrep tilskrives en allergi mot pollen eller støv, men sjelden forbundet med en allergi mot katter. Symptomer som sinus blokkering, øresus, nysing angrep, øynene blir røde, vassen og utslett vanligvis vises, symptomene er forveksles med vanlig kaldt.

Inntil nylig, den virkelige årsaken til symptomene på katten allergier var et mysterium, spekulert om katten hår, flak av huden, i boksen, men årsaken til allergi er spytt av katter. Den beste måten å finne ut om du lider av katt allergi er å unngå kontakt med katter i to uker for å se om symptomene forsvinner eller i det minste bør ta hensyn til ekstrem rengjøring, støvsuging og rengjøring av huset ofte , er grensen tilgang til kattene i huset spesielt i soverom et must.

Oppdag også: De hud allergier

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha