Symptomer på lunge lesjoner og dens effektive behandling rettsmidler

En lesjon i lungene er ofte et tegn på en alvorlig helsetilstand. Lesjoner representerer unormal vev som er skadet enten på grunn av traumer eller en underliggende patologi. Lunge lesjoner kan observeres på radiologiske undersøkelser som X-stråler og CAT skanninger. Lunge lesjoner er ofte forbundet med består i lungekapasitet og har en tendens til å skape noen typer problem under pusting.

Hulrom lungelesjoner

Lunge lesjoner kan være en indikasjon på skade på lunge parenchyma. Ofte lesjon kan tillegges ekstra vekster, som i tilfelle av kreft eller hulrom på grunn av degenerasjon av lungevev som vanligvis observeres i tilfellet med kronisk inflammatorisk lungesykdom som tuberkulose.  I tillegg til hulromdannelse i lunge parenchyma kan være forbundet med KOLS lidelser.

Emfysem er en form for kronisk obstruktiv pulmonal sykdom som er forbundet med en skade på lungeparenkym som er assosiert med skade på alveolene som er små luftblærer plassert i lungevevet. Hulrom lesjoner kan også observeres i tilfeller av akkumulering av væske i lungevevet som et resultat av kronisk hjertesvikt eller nedre luftveisinfeksjoner.

Lung Lesjon Symptomer

Selv om det i de fleste tilfeller lunge lesjoner er tilfeldig radiologiske funn, i noen tilfeller lunge lesjoner kan være forbundet med visse symptomer.  Selv om symptomer kan variere avhengig av årsaken til lesjonen, de mest vanlige symptomer assosiert med lunge lesjoner inkluderer

  • Smerter i brystet, spesielt på inhalering. Dette symptomet er ofte det eneste symptomet observert når væsken blir akkumulert i lungeparenkym.
  • Andpusten på minste anstrengelse. Dette er et vanlig symptom assosiert med lunge lesjoner på grunn av redusert lungekapasitet og konsolidering av lungevev.
  • Hoste er et vanlig symptom som er observert på grunn av irritasjon i bronkiene. Ofte hoste kan være ledsaget med produksjon av slim. Gulaktig misfarging av sputum er et tegn på infeksjon mens blod i sputum ofte er en indikasjon på cancer eller tuberkuloseinfeksjon.
  • På eksamen, er tungpustethet observert på grunn av obstruksjon av bronkiene.
  • Systemisk symptom som feber og sykdomsfølelse er også observert på grunn av assosiert infeksjon.

Lunge lesjon Treatment

Her er noen enkle tips for å behandle lunge lesjoner. Homøopatiske midler har blitt brukt til å behandle lunge lesjoner effektivt,

  • Antimon Tart tatt i lav potens gjentatt omtrent fire ganger om dagen er gunstig i behandling av kronisk nedre luftveisinfeksjon og åndenød. Ant Tart anbefales i tilfeller av brystet lunger, ofte i forbindelse med lungeinfeksjon.
  • Causticum er et annet homeopatisk middel som er anbefalt i tilfeller av halsirritasjon og brystet lunger. I tillegg bryonia Alb og Bacillinum er anbefalt i tilfelle av væskeansamling i lungene på grunn av tuberkulose.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha