Tabell Borders ikke ut

 Når du oppretter en tabell i Word, må du inkludere i tilknytning til hver celle i tabellen. Når du først legge til en tabell i dokumentet vil automatisk bli lagt grenser. Grensene må også skrives ut rundt bordet ditt på skjermen når du sender dokumentet til skriveren.

 Hvis grensene ikke skrives ut, sjansene er det er fordi det ikke kan være reelle begrensninger på bordet ditt. Dette høres kanskje morsomt, men bordkanter vises vanligvis som fasttelefoner. Hvis du ikke ser disse linjene, men i stedet du ser en grå "skygge" linje for grensen din, de er egentlig ikke grenser ved side table rutenett. De leveres av Word, slik at du kan se hvor tabellen er på skjermen. Hvis du mistenker at dette er tilfelle, bare nye grensene gjelder til tabellen for å sørge for at de er til stede.

 Hvis grensen din fremdeles ikke skriver ut, kan du også ønsker å sikre at du har den nyeste versjonen av skriverdriveren. Du kan laste ned den nyeste fra nettsiden for skriverprodusenten.

 Word Tips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Word trening. Dette tipset gjelder for Microsoft Word 97, 2000, 2002 og 2003.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha