Tatoveringen av en hval

Tatoveringer hvalhaien tatoveringer vanligvis se om det er en marine dyr av stor størrelse, og kanskje på grunn av sin villskap. Hvalene er ikke voldsom, men vennlig, spiser plankton, reiser i flokk, omsorg for ungene sine med omhu og synge merkelige og uhyggelige melodier med stor dybde og tydelig.

Men som delfiner giganten orca, er de voldsomme jegere og kan også nå flere meter i kysten for å fange et landdyr, tilbake med ham i hans munn, havet. Kanskje uvitenhet ikke er valgt, disse store, vakre, tatovering dyr, og har mer aksept for sin hai rykte seriemorderen som har gitt filmen og ikke virkelighet.

Disse hvalene er veldig vakre sangere, spesielt blåhval, og du kan feste en detalj som gjelder en Greenpeace båt hjelpe henne flykte en hvalfanger. I litteratur og filmer, har den mest kjente hval vært mobie Dick, Herman Melville, med film manus av Ray Bradbury.

Hvis du vil ha en viktig marin tatovering, deretter velge en tatovering av hval, som det finnes mange varianter og skikker, og du kan komme til å identifisere seg med noen spesiell. Husk, som er en truet art, og din tatovering arbeid som miljø advarsel eller reklame, så nødvendig i disse forurensede tider.

Andre fisk har ikke så tradisjonelle herkomst, men er valgt da velge en mørk tatovering. Tatoverte fisk reflektere ro, flyt i bevegelsene og kjærlighet til naturen og delikat skjønnhet. Vanligvis tatovert i myke, blå og grønne farger disse tatoveringer drømmer lede oss i havet, den rolige, grønne og rolige dybde på en primal og naturlig liv.

Andre design etter fisk, spesielt i de japanske design, levende farger glinser og kontrast, snakker om den kunstneriske ferdigheter til tatovøren og lyse og sofistikerte smak av eieren av huden. De er som de er og holder seg til den stilen de liker, tatoveringer hval er slående for sin skjønnhet og stor bevegelse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha