Tegn på at tennpluggene for å bli erstattet

 Edmond Berger oppfant den første tennpluggen kjent i 1839. Som biler vokste opp gjennom årene, så har tennplugger. Noen fremgang har krysset stearinlys inkludere flere jordelektroder, belagte elektroder og platina iridium elektroder. Bytte av tennplugger i et kjøretøy er en del av grunnleggende vedlikehold. Det er tre hoved tegn å se etter for å indikere at det er på tide å bytte ut lysene.

 Oppsummering henrettelse

 Et kjøretøy som vibrerer for å bli tent bremset eller akselerert i et saktere tempo enn normalt. Denne tilstanden kan bety plug begroing, eller gapet er for stort. For å sjekke om lysene er problemet, fjerne dekslene og kontroller gapet mellom elektrodene på tennplugger eller plugger å inspisere opphopning - begroing - på elektrodene.

 Drivstofføkonomi reduksjon

 Med drivstoffpriser stadig stigende, er det viktig å overvåke bilens drivstofføkonomi. Hvis du legger merke til en betydelig reduksjon i drivstofforbruk, kan lys være årsaken. Når gnistgapet blir for stort eller skitten, er gnisten ikke varmt nok til å brenne drivstoff-luft blanding effektivt. Dette fører til en kraftig nedgang i drivstofforbruket.

 Vanskelig start

 En av de vanskeligste oppgaver å utføre lys, er å starte motoren. Hvis tenn er for kaldt, på grunn av overdreven avvik eller begroing, kan kjøretøyet kjøres mer enn vanlig, før den starter. Starte en kald motor forstørrer dette vanskelig start symptom.

 Kontroll av Gap

 For å sjekke gnistgapet, først fjerne motoren tennplugger. Når den er fjernet, ved hjelp av en tykkelsesmåler eller et verktøy av gapet på tennpluggen for å kontrollere bredden av gapet mellom senter og jordelektroder på siden av motoren tennplugger . De fleste biler har et akseptabelt utvalg av gapet vist i brukerhåndboken. Hvis en av tennpluggene har feil gap, skift tennplugg. Noen lys er justerbar, men justere gapet krever en stødig hånd, og det er vanligvis lettere å erstatte.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha