Teisto 2 010

Tiesto er for meg den beste verden DJ, mest det å Curran og nummer én på nettet DJ List, som ikke er å forakte Armin Van Buuren og DJ Mag magasin, men jeg tror og det er min mening at dette året Dj Tiesto fortjente det. Men minst jeg tror dette året hvis indescutiblemente har vunnet No. 1 i DJ Mag listen.

2009-2010: Kaleidoscope og tour, Musical Freedom, A New Dawn

En unik produksjon Tiësto forberedt på juni 8 til 21 tilbake i september for Privilege Club for andre år på mandag kveld, etter et vellykket år som bosatt i 2008. I løpet av sin tid på Privilege gjort sitt neste album. Den 31. juli var han den første DJ til å utføre for 25.000 mennesker i en unik utendørs konsert i Victoria Park. 6. oktober 2009, Tiësto slapp sitt fjerde studioalbum Kaleidoscope. I motsetning til hans tidligere album, som hovedsakelig var trance, utforsker Kaleidoscope andre elektroniske sjangere, og blir ansett som mer eksperimentelle album Tiesto. Den første singelen "Jeg vil være her" med Sneaky Sound System utgitt i juli 2009. I sin første uke, albumet nådde Topp 10 treff på iTunes. For albumets utgivelse har det skapt et nytt plateselskap kalt Musical Freedom Etter avskjeds måter med Black Hole Recordings. Tiësto følte hans musikk ble utvikling i en ny retning og fokus som kunstner fra Black hole og ble opprettet for å støtte sin nye turné, dele navnet på sitt nye album, kalt Kaleidoscope World Tour som begynte i slutten av september. Den 28 oktober 2009, DJ Magazine kunngjorde resultatene av sin årlige undersøkelse av 100 DJ, DJ Tiësto på No. 2 Tiësto sang "Elements of Life" ble blandet, med deretter deltok med Benny Benassi på "Satisfaction" parael videospill DJ Hero. Tiësto har deltatt med en Memphis rap duo Three 6 Mafia nye album Laws of Power kalt "Feel It" med Flo Rida og Sean Kingston. I et intervju i bladet februar i 2 010 Cliché, Tiësto sa: "Vel, mine planer for 2010 definitivt å holde touring jeg kom til Australia i januar, deretter februar Storbritannia i mars!" Han er satt til å utføre fem programmer i Storbritannia scene i mars og en annen i Dublin, Irland. 7. april, kunngjorde 2010 Tiësto det ville starte en ny samling serie som heter "A New Dawn" med sitt eget plateselskap frihet. I sitt intervju Tiësto bekreftet også at han ikke lenger vil ha noen involvering mer Black Hole Recordings.

AWARDS 2010

Best Trance Track: Jeg vil være her - Tiësto & Sneaky Sound System - Ultra Records / Musical Freedom Best Radio Mix Show DJ: Club Livet - Tiësto TMF Awards Festival: Danse TMF utmerkelser Gyllen rekord award: Kaleidoscope Mexico i Mellom-Amerika Beatport Music Awards: Best trance låter: Louder enn bom 2n Tiesto beste dj i verden for hans album kaleidoskope

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha