Tekste mens du kjører ulemper

 Texting har blitt en stor form for kommunikasjon. Barn og voksne kan alle bli sett skriver febrilsk melding etter melding. Dessverre er mange av disse menneskene ofte sin teksting i bil. Selv om dette kan synes å være multitasking, er det flere ulemper til. Ikke minst av disse er fakta at texting under kjøring er distraherende, og i mange stater, ulovlig.

 Distraksjon

 Folk tror de er gode på multitasking, men faktisk det motsatte er tilfelle. Som en datamaskin, kan den menneskelige hjernen bare gjøre én ting om gangen, slik at multitasking er egentlig bare å bytte mellom oppgaver så raskt som mulig. Dessverre kan hjernen ikke utføre disse funksjonene så snart en datamaskin. Fordi både kjøring og texting krever konsentrasjon eller får den oppmerksomheten det virkelig trenger. Dette kan føre til at tekstmeldinger og enda viktigere, kjøring å lide.

 Farlig

 Texting mens du kjører, må sjåføren stadig ta øynene av veien. Føreren må også bruke en hånd til å sende SMS, noe som betyr at det er ikke brukt til å styre bilen. Rapporterer National Highway Traffic Safety Administration at i 2008 var det 5870 dødsfall og 515 000 andre ble skadd i ulykker der distrahert kjøring var en faktor. Tekste mens du kjører er distrahert kjøring.

 Dyrt

 Alle som har hatt en ulykke vet hvor dyrt det kan gjøre. I det minste, kan selv mindre reparasjoner til en bil være svært kostbart. Ansvar for skade på passasjerer, kan folk i andre biler og fotgjengere kjøre inn i tusenvis av dollar. Økningen i forsikringspremier på grunn av ulykker er en annen kostnad som må vurderes.

 Det er mot loven

 For å ta opp spørsmålet om drivere texting, mange stater vedtatt lover som spesifikt forbyr. Ifølge Association of Governors av trafikksikkerhet som, som i 2011, har 34 delstater vedtatt anti-texting lover. Av disse 31 stater anser det som en primær lovbrudd; noe som betyr en offiser kan ta en avgjørelse basert utelukkende på texting mens du kjører. Det er ofte bare et sitat lovbrudd med en liten bot, men en billett er alltid et problem. Flere stater tar saken svært alvorlig, de kan skryte av å ha "den mest alvorlige texting lov i landet." New Jersey og New York vil øke bøter i hundrevis av dollar og øke poeng mot førerkort; .. de gjengangerne står overfor lisens suspensjon Utah, derimot, har gjort texting mens du kjører en forbrytelse hvis en sjåfør tekste og dreper noen, blir den behandlet det samme som om en beruset sjåfør gjorde og straffes med inntil 15 års fengsel.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha