Texas Laws Finders Fee

 En finder er noen som gjør en kobling mellom deg og noe eller noen som du ikke kunne kommunisere på egen hånd. Gebyrene av søkeren er betaling for en slik tjeneste. I staten Texas, er det en grense for hvilke typer aktiviteter som kan anses kvalifisert som formidlings avgifter. Staten har også begrensninger på avgifter.

 Juridiske Finders

 Finnerlønn er betalt for å bringe investorer til selskapet som utsteder verdipapirer, eller finne arvinger av en arv. De brukes også til å finne folk, arbeid som vanligvis overlatt til private etterforskere. Finders også koble selskapene med de beste kandidatene for ledige stillinger. I gruppesøksmål, er sensorer som brukes til å koble kunder med påtalemyndigheten. Denne søkeren kan velge å motta betaling av gruppesøksmålet forlik eller dom på slutten av en sak, i henhold til Texas Civil praksis og rettsmidler 6.141.002.20. Andre detektorer samle sine avgifter fra kunder som har leid dem.

 Registrering

 Henhold til lovgivningen i staten Texas, må søkeren være registrert med Department of Public Safety Texas Private Security Bureau. Finders regnes lik private etterforskere og er ikke registrert til praksis i staten. Staten krever at du fylle ut en søknad og sende det til departementet, med hvor mye skatt er aktuelt. Resultatet er en registrering lisens. Individ, samfunn og ansatte må være registrert. Prosessen kan ta opp til to måneder å fullføre. Før du tar din første jobb, må du også søke om tillatelse fra merverdiavgift.

 Begrensninger

 The Texas Eiendom loven § 74,507, begrenser en detektor beløpet til 10 prosent eller mindre av eiendommen fant en arving eller eieren av en forlatt eiendom. Verdien av eiendommen dikterer kostnadene. Kredittilsynet of Texas grenseverdier finnerne som kobler investorer og utstedere av verdipapirer til en skatt for gjenkjenningsprosessen bare. Søkeren har ikke rett til en andel av verdipapirene kjøpt eller fortjeneste at den nye investor gjør. Investerings finders er også forbudt å gi investeringsråd.

 Ulovlig Collection

 Realtors kan ikke oppfatte mellom kommisjon for å henvise en klient til en utlåner eller hjem inspektør. Leger kan ikke samle inn finnerlønn for å henvise en pasient. Ifølge reglene i Texas Kredittilsynet, kan en forsker ikke holde en dobbeltrolle. Det er en interessekonflikt at staten ikke tillater. I tillegg kan ansatte og tjenestemenn i delstaten Texas ikke betale en finnerlønn på demonstrasjoner av produkter og veldedige innsamlere.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha