The Age of flertallsstyre for California

 Aldring overfører visse rettigheter og ansvar. En person er formelt anerkjent av loven som voksen når han nådde myndighetsalder. Som de fleste stater, setter California myndighetsalderen på 18 år.

 Historie

 Før 4 mars 1972, hadde alderen i California 21. California senket sin alder etter ratifikasjonen av endringen 26 av USAs grunnlov i 1971, noe som senket alders lovlig å stemme i 18 år.

 Rett

 Seksjon 6501 California Family Code setter alderen i California. Denne loven definerer en voksen som en person som er i alderen over 18 år.

 Viktig

 Fylte flertallet tillater en person å ta juridiske eller medisinske avgjørelser som beslutningen om å gifte seg eller beslutning om å inngå en kontrakt uten foreldrenes autoritet. Myndighetsalder krever også en person anklaget for en forbrytelse å bli behandlet som en voksen.

 Misforståelse

 Noen av de rettigheter som tradisjonelt holdes til myndighetsalder er tilgjengelige for ungdom som bor i California. Family Law Section 7120 gjør at frigjøring i en alder av 14. Samtykke til helsehjelp kan utøves på 15 år.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha