The Lotus Evora

Sannheten er at i mange år, vi visste nesten ingenting om Lotus. En legendarisk merkevare, og vi er glade for at det har gjenopplivet disse pengene selv ... det er enklere. Imidlertid har en mark penger, betyr ikke at de vil lykkes, men det er viktig for utvikling av nye ideer og modeller. Og det er nettopp der Lotus jobber hardere. Og queLotus jobber for tiden med den nye Evora, som skal se dagens lys i 2013.

Sannheten er at Lotus jobber overtid i den nye revisjonen av Evora, sikkert en modell som er utviklet for å øke antall salg av merkevaren, og også tjene til å vise publikum, den nye design som vil mest nye modeller av Lotus i 2013. Utvilsomt, og som du kan se på bildet, det mest slående trekk ved den nye Evora er den nye "ansikt" av radiatoren, mye større og aggressive. Faktisk minner om modeller designet i det siste av dagens og tidligere designer av Lotus-Ferrari, Donato Coco.

Men Donato Coco mener den tradisjonelle "munn" av dagens Evora er "for svak" for en moderne ytelse bil. Faktisk, ifølge Coco ", selv mange økonomien biler har et mer aggressivt utseende." Foruten den nye Evora vil ha et nytt interiør og fullstendig revidert, med et høyere nivå av utstyr, både standard og kvalitet. Og ifølge eierne av Evora, alltid de klaget på dette.

Vi vet ikke prisene på den nye modellen, men å vite at dagens Evora er tilgjengelig fra € 60 600, for en 276 hk-versjonen og den versjonen av Evora S, 345 hk, koster ca 71 000 €, synes det klart at prisene ikke endre for mye, spesielt ved å øke kvalitet, og selv om prisen kan øke noe, men ikke mye. Og spesielt med tanke på dagens salg pobrísimas Evora.

I tillegg er lederne for Lotus fortsatt vurdere om begge versjonene slutt V6 motor som V8, vil bli produsert av Lotus, og å huske at dagens Evora S har en Toyota-hentet V6 motor. Det samme har vært det den har sagt administrerende direktør i Lotus, Dany Bahar, som nylig sa: "Vi utformet motorer for andre kunder, hvorfor ikke lage en for oss selv?". Men innrømmer Dany at den endelige avgjørelsen vil være bare om penger.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha