The Place of Airbag sensorer

 Fordi en airbag er ikke bra hvis det kjapt til innsats når det skjer en ulykke, må kollisjonsputene sensorene raskt kunne distribuere airbag. Plasseringen av airbag sensorene på et kjøretøy er viktig siden dette vil avgjøre reaksjonstiden av airbagen.

 Beliggenhet

 airbag sensorer er vanligvis plassert på forsiden av de fleste amerikanske laget biler i dag. De er med hensikt plassert i områder av virkningen av et kjøretøy kjent. På denne måten når en ulykke inntreffer, kan sensorene signalisere utrulling av puten nesten umiddelbart.

 Typer

 Det finnes flere typer av airbag sensorer, slik som "spring-mass" type, som fungerer ved hjelp av en vekt som holdes av en fjær og turer til å lukke en bryter når en effekt forekommer. En annen type sensor airbagen har en chip "micro akselerometer" som sender et elektronisk signal til airbagen når bilen blir truffet hardt nok.

 Betraktninger

 Noen bilprodusenter insistere på at deres krasj senors ikke bør skiftes etter en ulykke fordi sensorene blir automatisk tilbakestilt. Men vurdere å ha kontrollert at sensorene kan ha blitt skadet under ulykken og ikke klarte å nullstille skikkelig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha