The Starter vil ikke være synlig på min GMC Sierra

 Den starter i GMC Sierra avhenger av tre deler av utstyret. For det første, sender tenningsbryteren en elektrisk strøm fra batteriet til startmotoren solenoid. Magnet deretter tvinger giret i starthuset å engasjere motoren. Når motoren slås over og kjører på gear, motor brøl til livet. Hvis noen av disse slutter å virke, betyr dette at starteren ikke slår inn din GMC Sierra.

 Ting du trenger

 Baking soda

 Vann

 Stålbørste

 Multimeter

 Skrutrekker

 Andre person

 Instruksjoner

 Bland en 50/50 løsning av natron og vann og rengjør batteripolene og batterikontaktene sønn med løsningen. Bruk en stålbørste til å bruke løsningen. Denne gamle renser korrosjon og batterisyre batteripolene. Prøv å starte bilen; hvis den ikke starter, går du videre til neste trinn.

 Kontroller spenning av batteriet. Plasser den røde ledningen til et multimeter til plusspolen på batteriet. Plasser den sorte ledningen av multimeter til den negative polen på batteriet. Hvis batteriet viser mindre enn 12 volt, lade eller bytte den. Hvis batteriet leser mer enn 12 volt, er batteriet ikke problemet. Hvis Sierra ikke starter etter å erstatte eller lader batteriet, ta det neste steget.

 Slå frontlysene på og vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon. Hvis de lave lys, sender tenningslåsen strøm til startmotoren og solenoid. Dersom frontlysene ikke er redusert, er defekt tenningslåsen.

 Finn starteren. Det bolter på førersiden av girhuset. Magnet bolter på siden av startmotoren. Finn de to sønn kontaktene på baksiden av ventilen. Tråden på venstre kontakten kobles til tenningslåsen. Ledningen på høyre kontakten kobles til starteren.

 Plasser bladet på en skrutrekker gjennom de to kontaktene til en kortslutning av starteren solenoid. Dette gjør en direkte kobling mellom starteren og tenningslåsen. Har en annen person vri tenningsbryteren til "On" posisjon. "På grunn av at solenoiden er kortsluttet, og vil ikke begynne starthastighet i motoren, ikke Sierra ikke starte. Imidlertid bør starteren slås på. Hvis starteren er slått på og gjør en summelyd, er defekt starteren solenoid. Hvis starteren ikke starter eller går ujevnt, er starteren defekt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha