The Travel Online lide en stor revolusjon av Internett-konto

I utviklede land og disse pionerene i travel virksomhet som America Online, Spania, England og Tyskland, har mange reisende flyttet til nettverket for å konfigurere og kjøpe Reise Online fordi de har oppdaget mange flere fordeler kontra byråer tradisjonell reise.

I mellomtiden fortsetter Internett-revolusjonen trenden i enkelte latinamerikanske land, og selv stor andel av reisende fremdeles foretrekker å forlate å reise agenter eller meglere planlegging og utvikling av sine turer, mange mennesker, spesielt ungdom og voksne i en aldersgruppe mellom 25 og 45 år, de er allerede å dra nytte av nettverket og Internett har gjort sin egen online reisebyrå.

Antallet nettsteder som tilbyr muligheten til å bestille et hotell, kjøpe en flybillett eller en pakkereise, stadig økende selv om det er klart at noen som dominerer bransjen og skiller seg ut i miljøet av OTAs .

Den store trigger i virksomheten av Travel Online

Den elektroniske tilstedeværelsen av lavprisflyselskaper, har vært den viktigste trigger for internettsalg. Det er ingen tvil om at salget av flybilletter har enorm vekt i omsetningen av online turisme. Ifølge en studie i Spania tallene i online travel virksomhet er:

Kjøp av flybilletter: 35% Hotellreservasjoner: 35% Storbyferier og andre turisttjenester: 30%

Ifølge eksperter, kan kjøp av flybilletter bety opptil 85% av omsetningen av online turisme. Hvem vil være riktig? Sannheten er at det naturlige produktet de kjøper online reisende er airfare for anleggene som er å erverve og de store rabatter som tilbys på nettverket.

Faktisk trenger online reisebyråer ikke skjul på bekymring for at sine inntekter avhenger høy prosentandel av flybilletter og mer med tanke på at handelspolitikk blir gjennomført flyselskapene har valgt å øke direkte salg til sluttkunder.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha