Ti tips for å bidra til å redusere smerte av skilsmisse på barn

Britiske forskere anslår at minst en fjerdedel av barn i Storbritannia er involvert i skilsmisse av sine foreldre i oppveksten. Dette betyr at hvert år mellom 80 og 150 tusen barn under 16 år blir barn av skilte foreldre. En av fire barn er berørt av foreldrenes skilsmisse er fem år gammel.

Den vanligste effekten av skilsmisse på barn er depresjon, et problem som må bli henvist til rådgivning. Barn med depresjon over skilsmissen til foreldrene har flere lærevansker og problemer med å få sammen med jevnaldrende, også har de en tendens til å ha større problemer i starten av seksuell aktivitet, og har flere barn utenfor ekteskap.

Hva gjør vondt barn er ikke bare skilsmissen i seg selv, men konflikten mellom foreldrene. Hvis du finner deg selv i denne situasjonen du kan dra barna dine til å arbeide sammen med den andre forelderen din lille å minimere konflikter mellom dem. Du kan også bruke følgende ti tips:

1. Sørg for at barna vet at begge foreldrene er glad i dem til tross for skilsmisse og problemer. De trenger sine foreldre bli involvert i deres liv, for å vise interesse for dem. Hvis du ikke ønsker å bo involvert, kan barn tror de er ikke viktig for en av sine foreldre.

2. Prøv å følge rutiner. Feire høytiden og bursdager og andre festligheter som brukes i familien. Dette vil hjelpe deg å komme nærmere dem.

3. La dem vite at de ikke er å klandre for skilsmissen. Hvis et barn hører foreldrene diskutere spørsmål som har å gjøre med det det er svært sannsynlig årsak til skilsmisse føler.

4. Barn bør ha kontakt med en eller begge foreldrene. Unngå eller bry deg sjalu fordi barna ønsker å se sin andre forelder eller føler at de må ta parti med noen av dem.

5. Hjelp dem til å gjøre prosessen med skilsmisse og de endringene som skjer en positiv opplevelse. Støtte ham og bo hos ham når jeg trenger deg.

6. kommunisere direkte med din ektefelle og / eller barn aldri be om å være budbringere.

7. Ikke få meg til å ta parti. Når du snakker med ham om hans andre av foreldrene, sier bare fine ting, eller føler du at du venter for ham å gå på din side.

8. Barn trenger foreldre til å ta avgjørelser. Husk å forbli en del av sitt liv til å veilede deg og vet at du kan stole eventuelle problemer du har.

9. Unngå konflikter mellom deg og din partner. Konflikten er den viktigste årsaken til mistrivsel blant barn. Slutte å slåss og å jobbe sammen med den andre forelderen for barnet å ha en bedre utvikling.

Med informasjon:

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha