Tips for å forebygge blødende tannkjøtt

Tips for å forebygge blødende tannkjøtt

OSangramento tannkjøtt er et svært vanlig problem som kan ha ulike årsaker. I begge tilfeller, god hygiene og god helse for våre tenner er viktig for å forebygge blødende tannkjøtt.

Hvis du også har dette problemet, ikke gå glipp av våre tips i dag for å få en slutt en gang for alle en av de mest vanlige orale sykdommer, gingivitt.

Sigarett og stress, store fiender

Hvis du lider av gingivitt og røyk, er det bedre å stoppe med dette så skadelig for helsen vane. Tallrike studier har vist at røyking i stor grad forverrer problemet.

Selv om du ikke vil tro, stress kan også påvirke helsen til våre tannkjøttet og disponere lide tannproblemer som gingivitt. Dette skyldes at i tider med stress og angst, vårt forsvar er ikke 100%.

God munnhygiene

Dental hygiene vil også hjelpe oss å avslutte dette problemet. Og selvfølgelig, regelmessige vurderinger hos tannlegen er også svært viktig. Så ikke glem å besøke din spesialist minst en gang i året, og gjøre en god munnhygiene, når du trenger.

Og ikke glem å pusse tennene med myke bevegelser, og bruker spesielle børster for sensitive tannkjøtt som blør lett. Alltid børste tennene etter hvert måltid, med sirkelbevegelser i ca tre minutter. Og til slutt, bruke tanntråd for å fjerne avfallet som kan forbli på tennene.

Beste mat

Visste du at mat kan også bidra til å bekjempe dette problemet? Sette på listen over matvarer rike på vitamin C shopping som appelsiner, sitroner og kiwi, pluss vitamin K finnes i bananer, spinat og grønnkål.

Drikk rikelig med vann for å hindre matrester fra å bygge opp i tannkjøttet, og konsumere store mengder fiber som finnes i frukt og grønnsaker som jordbær, eple og selleri er noen av de beste maten.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha