Tips for å unngå matforgiftning

Tips for å unngå matforgiftning

Med sommervarmen alltid øker mageinfeksjoner. Det er mange forhold som kan kontrakten og derfor tips om Helse vil gi noen tips for å unngå matforgiftning. Først må du vurdere et viktig poeng, holde mat hygiene vil være avgjørende.

De høye temperaturer og utilstrekkelige bevaringstiltak vil være den perfekte yngleplass for bakterier som kan påvirke kroppen vår. Så i dette innlegget vil vi gi noen rengjøring tips og vedlikehold av ulike typer mat.

Unngå forgiftning fisk og kjøtt

Først har vi fokus på sjømat. Disse matvarer har alltid vært under mistanke, og er de som kan mest påvirker kroppen vår. Fordi det er lett bedervelige matvarer, og derfor er det svært viktig å skikkelig kald lagring. Hvis vi holder dem i kjøleskapet bør ikke være mer enn to eller tre dager. Selv om frysing er tilrådelig å bedre bevaring og avslutte Anisakis.

Med kjøtt skjer litt det samme. Sant nok, det har litt mer enn fisken, men du må alltid holde i kaldt og rått, fordi det kan bli påvirket av bakterier på samme måte. Det varer lenger enn frossen fisk, og det er lurt å holde det på denne måten, hvis vi spiser det i lang tid. Et tips for både kjøtt og fisk er tint i kjøleskap for å bevare sin helse.

Unngå forgiftning frukt og grønnsaker

Som for frukt og grønnsaker varierer mye ting, er at det store flertallet av dem er spist rå, så det krever at vi skal maksimere hygienetiltak for å forebygge bakteriell forurensning. Vanligvis er disse matvarer ofte påvirket av pesticider og andre kjemikalier. Derfor desinfeksjon er nødvendig. For denne bruken desinfeksjonsmidler trygt for mennesker.

Når det gjelder frukt kan vi spise dem med eller uten hud. Når det gjelder tykkere hud med frukt forkaste dem, men det er tilrådelig at, før skrellingen vaskes grundig med vann. Det samme gjør vi med huden for forbruk, spesielt av denne bør rense mer forsiktig, siden det er nødvendig å fjerne smuss som kan være på den.

Vi må ha dette i bakhodet, alltid holde rene beholdere som vi forbruker mat og er spesielt viktig å vaske hendene når tilberede mat og tid til å konsumere dem.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha