Tips for Back to School

Tilbake til skolen er alltid en litt vanskelig tid for foreldre og for barn. Spesielt på baksiden av sommeren, med begynnelsen av en ny kurs, mange forberedelser som skal vurderes, må informere lærebøker de vil bruke det nye året til å ha det kjøpte før kursstart Vi må også kjøpe skolemateriell, notatbøker, vesker, bokser, etc. og er også sannsynlig at du trenger å kjøpe nye klær, med denne aldersgruppen i raskt voksende sjelden serverer en vinterklær for en annen. Etter å ha forberedt drakt for gym dager, og nødvendig utstyr for sportslige aktiviteter og for aktivitetene til plast og teknologi.

Kjøpe alt i begynnelsen av kurset spare tid og må gå flere ganger for å kjøpe i løpet av året. Alle kan ha alt kjøpes på forhånd idé, føres gjennom sentrum dagene før kursstart for å møte den nye veileder og andre lærere i deres barn på denne måten kan spørre direkte for materialene og hva de vil trenger i løpet av kurset.

De nødvendige forberedelser likevel stor grad avhenge av alder av vår sønn og vi får ham til skolen, vanligvis i offentlige skoler ikke trenger å bære en uniform, selv om det er obligatorisk i mange private skoler. I dette tilfellet må vi ta hensyn til forberedelser til uniform sentrum.

Et meget viktig aspekt å vurdere om barna våre er veldig ung, er det faktum av den enorme brukervennligheten som barn å miste sine ting, spesielt hvis de er identiske med de av sine jevnaldrende. Det er vanlig for vår sønn kommer hjem uten jakke eller frakk eller tilfelle av en klassekamerat. Av denne grunn, og til overs hodepine, er det viktig å gjøre barnas klær slik at du enkelt indentifcar eieren, for dette har vi tilpassede klær etiketter, slike merkelapper, kan bli funnet på Internett, er det en bredt spekter, foreslår vi, for kvalitet, pris og fasiliteter som kan bli funnet på sin hjemmeside. For bare 13 euro kan vi spørre 100 tilpasset til din smak, med 100 forskjellige navn eller samme etiketter. Buenoe er hva vi nå kan tilpasse dem et verktøy de har og se resultatet før du bestiller, og også svært interessant, fraktkostnadene er gratis.

Vi kan velge mellom 2 typer etiketter, til tekstiletiketter laget bli sydd inn i plagget, har fordelen av større styrke, men du må vite hvordan du skal sy, og la deretter hvis vi fjerner den skadede plagg. De termiske selvklebende etiketter pinne i stedet bruke varme med en jern i sekunder, de er billigere, og er også veldig sterk, kan også limes inn andre steder enn plagg.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha