Tips for partnere til personer med prostatakreft

 Det kan føles som om verden faller fra hverandre hvis partneren din har blitt diagnostisert med prostatakreft. Det er skremmende for dere begge. Her er noen tips for deg å hjelpe din partner som han sliter med prostatakreft.

  •  Støttende. La partneren din vet at du hater kreft, også, og at du kommer til å være der for å hjelpe ham kjempe.
  •  Tilby å gå med partneren din om å se legen. Hvis han er fortsatt sint om diagnosen, kunne han gå glipp av halvparten av hva legen sier. Hvis du kan gå til legen med ham, ta notater og stille noen spørsmål.
  •  Innse at partneren din vil trolig ha minst et par uker før de bestemmer seg for en behandling. Ta deg tid til å hjelpe ham å samle informasjon om behandlinger, støttegrupper og spesialister.
  •  Overbevise partneren din til å ta en pause fra å tenke på prostatakreft. Ta i en fotballkamp eller film, gå i parken, eller gjøre andre aktiviteter som du liker sammen. Fyll mentale energier, slik at du bedre være forberedt på å få sykdommen, behandling bivirkninger, og adressere prognose på lang sikt vil være.
  •  Ta litt tid for deg - gå til en film eller ut på middag med venner ikke bruke all din tid til å tenke om å løse prostata problem fra partneren din .. Du vil brenne deg ut, og som vil hjelpe ham eller ikke.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha