Tips kriger varetekt

Før du bestemmer deg for å delta i en kamp med din tidligere ektefelle foreldreretten til barna dine, kan du følge disse enkle tips for å gjøre konsekvensene av skilsmisse ikke er så skadelig.

Ta kampen

Når to foreldre kjemper for et barn, vinner ingen. Som forelder er din jobb å være til enhver tid i denne situasjonen, og beskytte barnet mot fare, ikke bare fysiske skader, men den følelsesmessige skader. Husk at barn er egosentriske av natur, så ta hensyn til denne funksjonen.

Små barn har en tendens til å tro at verden dreier seg om dem og at alt som skjer refererer til dem direkte. Denne funksjonen kan være morsomt til tider, men når ting går galt, kan de egosentriske tendenser til et barn forårsake dype følelsesmessig kaos.

Når vi er små barn tar vi alle ansatte, slik at barnet kan tro skyldig i skilsmisse føle seg elsket eller forlatt, og selv mener at faren forlot huset gjorde ikke din feil og forringelse av ekteskapet.

Et barn som er nært identifisert med sine foreldre lett kan se avvisning av en forelder til den andre, og det fører til følelsesmessig smerte, så det er best med en skilsmisse alene.

Prosessen er som varetekt forbli på gode vilkår som mulig med tidligere partner. Arbeide sammen, samarbeide om å ha et godt forhold på grunn av hennes sønn.

Vurderer mekling for å oppnå at skilsmisse ender godt

Mekling er en teknikk for å oppnå skilsmisse på gode vilkår. Den lar deg uttrykke dine ønsker og behov, som vil bli analysert, men alltid frata bekymring for velferden til barn involvert.

Selv om noen ganger være vanskelig å se dette som et samarbeid, er det din jobb som forelder ta en skilsmisse på gode vilkår. Skilsmisse sletter ikke du har barn sammen, tenker på det.

Gjør hva du kan for å dette arbeidet er reflektert i perspektiv av kjærlige foreldre selv etter skilsmissen, snarere enn en pitched kamp mellom to personer som hater hverandre. Opprettelsen av en atmosfære av samarbeid er svært viktig. Oppføre seg som du er, i alle fall argumentere med din ex-ektefelle foran barnet ditt, eller når han er rundt. Hvis vi må diskutere, gjør du det på et nøytralt sted. Vær forsiktig, barn er veldig observant og kan fortelle deg om ikke å lytte kampen, da gjorde. Som et resultat, kan barna oppleve mye stress.

Unngå tentamen eller nedsettende om din tidligere ektefelle kommenterer spesielt når de er i ferd med skilsmisse og de gangene når barnet er tilstede. Ikke gjør kritikk om din tidligere ektefelle direkte til barna.

Husk at for de fleste barn, når du gjør en frekk eller dårlig forelder kommentar er som om insultaras dem.

Hvis du kan vurdere felles foreldreansvar, slik at barna fortsetter å ha kjærlighet og støtte fra begge foreldrene på et regelmessig basis.

Vurdere interessen til barnet ditt

Den viktigste faktoren som retten anser bestemme varetekt er interessen og velferd for barn i en skilsmisse situasjon.

Gjør barnet ditt er sikker på å være den viktigste faktoren for deg som forelder. Merk at hvis du søker om foreldreretten til barnet ditt, må du stoppe guide for egoistiske grunner. Vurdere hvilke tiltak som vil være best for barnet ditt i utdanning, sikkerhet, helse, komfort og lykke. Strever for bitre skilsmisse til å bli utgitt.

I de fleste tilfeller, de beste ordninger for barnet ditt som vil hjelpe deg å bo i familiens hjem, fortsette sin utdanning på samme skole og spille med sine egne venner.

Det er også viktig at barnet ditt forholdstall emosjonell stabilitet for å gjøre opplevelsen mindre smertefull skilsmisse. Unngå bruk av narkotika, alkohol eller praktisering av kriminelle aktiviteter.

Hold livsstil som brukes i familiens hjem og religiøse skikker. Det anser at forskjellene virkelig utsette barnet ditt for fysisk eller følelsesmessig skade.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha