Tips Når du syr med rayon stoff

 Radius er et fleksibelt, mykt materiale av human opprinnelse. Den har en silkeaktig utseende og er opprinnelig kjent som kunstig silke når den ble introdusert i 1890. I dag stråle kommer i en rekke tykkelser, både i 100 prosent rayon og i en rekke av vevde og strikkede blandinger derav. Utstråler lys er spesielt egnet for flytende kjoler, skjørt og bluser, mens middel rayon fungerer godt for ustrukturerte bukser og jakker.

 Care

 Den spesifikke rayon typen du kjøper og hvordan det ble gjort vil avgjøre hvordan stoffet bør støttes. Sjekk vaskeanvisningen på stoffet bolt når du kjøper radius for å finne ut om du kan vaske den, eller om den skal renses. Uavhengig av fremgangsmåten for rengjøring, må være forhåndskrympet rayon. Nesten alle rayon vil gå ned, vanligvis 3 til 10 prosent. Vask eller rens yardage før kutte mønster stykker for å sikre plagget fortsatt den samme størrelsen etter første rengjøring.

 Verktøy

 For å gjøre rent, og med linjer når du sager, sørg for at saks er skarpe. Fordi rayon kan være glatt, vil sløve sakser utstråler vanskelig å jobbe med. For å unngå å skape snags i rayon stoff, t dona € ™ bruke pinner som er kjedelig.

 Bruk en universell symaskin nål når du syr med rayon. Størrelsen av nålen avhenger av vekten av stoffet. For en lett, 100 prosent av Challis rayon eller rayon / jersey blanding, bruk en pinne 11. Hvis du sy en blanding rayon / mellomvekt lin bukser eller jakker, er størrelse 14 nål hensiktsmessig . Skift nål hvis det blir kjedelig.

 En god kvalitet polyester garn fungerer med alle rayon og rayon blander.

 Shape

 Noen områder av et plagg som ansiktet eller halsen band knapp trenger litt stabilisering for å ligge riktig og se bra ut når plagget er slitt. Dersom rayon plagg sy grensesnitt samtaler, bruker en lett, sy eller jern i grensesnittet.

 Noen ganger penn grensesnittet er for tunge å lette stråler. Dette gjelder spesielt i bluser som har et bånd av den fremre knappen. Ved tilkobling brukes, vil en åpenbar forskjell mellom interfaced og ikke interfaced områder bli lagt merke til på den måten plagget henger på kroppen din. I stedet for grensesnitt, velger å bruke bare en andre lag av rayon. Tråkle de to stykker av klær sammen og behandles som sådan.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha