Tips og feller å unngå i en skilsmisse

Følelsene av svik og sinne er normalt under skilsmisse prosessen og vil du kanskje ta umiddelbar handling. Det finnes imidlertid en rekke farer som du kan unngå å hjelpe skilsmisse raskere.

Innspilte uttalelser

I en skilsmisse alltid antatt at eventuelle uttalelser du gjør blir registrert. Dette inkluderer telefonsamtaler og telefonsvarer meldinger. Ikke gjør eller si noe du ikke ønsker retten å vite. Innspilte samtaler vises når du begår en forbrytelse. Et eksempel kan være å plassere en opptaksenhet for å fange telefonsamtaler mellom din ektefelle og en annen person.

De fleste domstolene misliker opptak av samtaler med barn i skilsmisse prosessen fordi det er en tvist mellom voksne. Alltid konsultere med en advokat i staten før opptak.

Snakk med advokaten på den andre siden

Når du er representert ved advokat, kan advokatene på den andre siden ikke snakke med deg om saken. Hvis du ønsker å snakke med deg må du snakke med din advokat først. Ikke ring, selv om advokaten er utilgjengelig og ansett som en nødsituasjon.

Snakk til retten

Partene kan ikke snakke eller sende brev til en dommer med mindre det er en planlagt høring. Du kan motsette seg enhver korrespondanse fra den andre parten til retten hvis det er en ventende bevegelse før retten.

Foster notatbøker

I en prosess av varetekt er det viktig å holde en notatbok, inkludert datoene når hendelser knyttet til omsorgen for barnet ditt forekomme. Hva er den daglige rutinen? Hva er de vanligste sykdommene? Hvilken skole aktiviteter? Lag en liste over bekymringer om foreldrene til den andre parten, herunder metode for disiplin, narkotikabruk, alkohol, funksjonshemninger eller forsømmelse.

Det er ønskelig at slike poster er håndskrevet, og gir en moderne posten.

Avventer dokumentasjon

I en varetekt fortsetter for retten, er ofte konflikten, "sa hun ...", "han gjorde meg ..." Det er viktig at hver påstand støttes av dokumentasjon.

Deltakelse av barn i skilsmisse

Ikke involverer mindreårige barn i prosessen. Dette kan skade et barn følelsesmessig og skade din sak. Du bør også unngå å skylde eller rakke ned på andre forelderen i nærvær av barnet. Minn barna om at skilsmissen er ikke deres feil. Fortell dem at begge foreldrene er glad i dem.

Bilder av eiendom i skilsmisse prosessen

For å forberede skilsmisse, i tillegg til å skaffe nødvendig dokumentasjon, vil du kanskje å fotografere eller ta video møbler eller fast eiendom. Når du fotograferer innholdet i ditt hjem, vil du lage en komplett oversikt over dine eiendeler og tilstanden til ditt hjem.

Hold deg rolig under skilsmisse

En prosess er den mest konsumert av vold beskyttelse. Ikke gå i denne fellen, bare han gjør varetekt kamp hardere og gjøre prosessen lengre. Ikke rop, ikke treffer noe eller sett i nærvær av din ektefelle eller barn nærvær. Hvis din ektefelle prøver å lokke deg, holde kontroll.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha