Tjen penger ved å skrive om hva du liker

Sikkert du åpne den stilte dette spørsmålet hundrevis av ganger, hvordan kan jeg øke min inntekt, er svaret så enkelt at når du er ferdig med å lese denne artikkelen vil du spørre hvorfor jeg forlot det så lenge, men nå er det ingen rolle, det som virkelig teller er at du har besluttet å forbedre din livskvalitet, og at jeg kan lede deg til å nå dine mål.

En av de mest hyppige aktiviteter for å generere penger som brukes i nettverket er å skrive artikler og gjennom betale per klikk som du får på nettstedet ditt eller bloggen, innholdet i artiklene trenger ikke å være omfattende eller bra innhold, som genererer enorme interessen i alle fag, og så tragiske proboques til nettstedet. Dermed folk som besøker din side eller blogg, vil bortsett fra å lese artiklene dine se reklame og hver gang en besøkende til å klikke på en reklame linken vil du generere inntekter.

Reklame du kan ha i din blogg eller side er for eksempel google, enten du som forfatter eller eieren av bloggen vil gi deg en kommisjon for hvert klikk som genererer siden din til sider av annonsører som betaler deg for å google for at trafikken, dette kalles artikkelen markedsføring eller betale per klikk. En annen måte å tjene penger er ved donasjon, du lurer på og som vil ønske å donere sine verdifulle penger og ikke bekymre deg for å lykkes med dette er å skape interesse for besøkende, kan du ha et sted å laste ned filmer eller tilbys gratis minne brukere som glede din donasjon å fortsette å opprettholde nettstedet er forventet, hvis folk tror meg det bringer, for å være donorer kan få spesielle veneficios, eller bli en slags sosio ditt nettsted. Det er også en video markedsføring, er youtube det beste eksempelet som det er brukt for samme trafikk til lenker fra blogger eller nettsteder. Hvis du har en blogg, ikke bekymre deg få en her: jeg også forlate min side for deg å gjennomgå og forlate tømme tvil, og så kan få den suksessen du ønsker. En hilsen og lykke til i din bedrift

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha