Tjene penger med Facebook - lønnsom form for reklame

I dag er sosiale nettverk brukes av alle, fra tenåringer til besteforeldre. Årsaken bak suksessen til sosiale nettverk er deres popularitet og bekvemmelighet, spesielt Facebook. Rundt 100 millioner mennesker i USA er en del av Facebook, og dette er din fordel når det gjelder å tjene penger med facebook. Og hvis Facebook kan koble tusenvis av mennesker rundt om i verden for sosialt samvær, hvorfor ikke benytte sjansen til å bruke varemerket for ditt produkt eller tjeneste? Tenk deg hvordan annonsen vil komme når du legge det ut på Facebook. Kan du bruke Facebook pabuscar potensielle kunder som passer en profil av salg eller personer som har behov for dine tjenester. Tjen penger med facebook blitt stadig vanligere, bare se annonser fra hovedfag i profilen din. Naturligvis er det mer fordelaktig og økonomisk enn dyre betale per klikk-annonser som vises andre steder på Internett.

For å tjene penger med facebook, ikke la facebook

En enkel regel om tankegangen til Facebook-brukere ikke ønsker å forlate den siden du er på, og gå til en annen mindre interessant side. Bare plassere annonsene som tar dem direkte til annonsørens nettsted er ikke en god idé. I stedet, det konsentrerer seg om å lage en Facebook-side for ditt produkt / tjeneste, slik at brukerne ikke føler at blir fjernet fra Facebook for noe av interesse for E, sørg for at brukerens behov har blitt tatt inn i konto. Bruk bilder som kan tiltrekke folk til å lese og lære mer om det spesielle produktet. Enhver annonse som har mer tekst enn bilder, vanligvis ikke tiltrekker folk. Mennesker har en tendens til å sjekke bilder i stedet for lesing, bør Facebook-annonser har et fengende slagord, men kort og koblet til et bilde. I tillegg er det nødvendig for annonsen som oppdateres jevnlig.

Lær hvordan Facebook annonsering arbeider for å tjene penger med facebook

Her er noen punkter om hvordan Facebook annonsering fungerer:

  • Velge en target-Facebook-brukere gi detaljert informasjon om seg selv, deres liker, hobbyer, utdanning, etc. Når du annonserer på Facebook, kan bedrifter bruke denne informasjonen og målgruppene er mer sannsynlig å være interessert i det aktuelle produktet / tjenesten.
  •  Spore brukere-Facebook holder en fane på hvor mange ganger en bruker har klikket på en bestemt annonse, uten kontroll på hva som skjer etter dette klikket. Det er bedriftens ansvar å vite hvis en bruker klikker og kjøper noe, eller bare ute og gå videre.
  •  Pop-ups tilby annonser som har ca 135 tegn og et attraktivt bilde. Normalt 3-4 annonser kjøre om gangen i den vertikale kolonnen på siden av en Facebook-side.
  •  Vær oppmerksom på at Facebook avviser ethvert farlig eller utuktig annonse som ikke oppfyller visse aldersgrupper. Det er en del av deres annonsering politikk.

I konklusjonen, er annonsering på Facebook forskjellig fra annonsering på Google. Folk bruker Google til å søke etter informasjon, ikke se på reklame. Derfor annonser er best på Facebook, hvor brukeren ikke tankene tilbringe et minutt eller to å lese annonsen, og du vet at dette er avgjørende for å tjene penger med Facebook.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha