Tømming rør / skjema

Rør med uregelmessige rynker, battered figur og verknautschtem svingete gjennom evigvarende "hånd operasjon" er blant de irritasjonsmomenter i husholdningen, og kan være i tannkrem svaiende å skille trusler mot / på "skyldig". Og for å tømme et rør grundig, klarer nesten alle.

De dagene er over:

Ta

Et rør prøven - selv de verste sort,
en glasskrukke - tom eller full - med en glatt yttervegg,

Slik gjør du: Røret er igjen helt utrullet og er nå ganske flat, men likevel en berg og dalbane. Lokket er skrudd. Rulle ut glasset med begge hender med et sterkt press fra bunnen opp på røret som en kake batter med kjevle og etterlater en glatt og nesten feilfri hovedsakelig tom basen. Rullene må være, men i tid og jevnt være ferdig til å øke ved den øvre ende trykket i røret, kan ikke sprekke eller annet sted.

Hvis et rør opp til den siste biten som skal tømmes, kan man under valse virkning på lokket og danner en beholder på undersiden. Så du får sennep eller tomatpuré eller majones ut nesten helt og presser for bumping rullen på toppen av den lille rest fortsatt med begge tomlene ut.

Hvis røret fortsatt inneholder mye, brett du den tomme delen rengjøre et par ganger opp. Hvis det blir stygt igjen, bretter du den tomme delen igjen og gjentar hele, rollene litt går lenger enn tidligere - og så videre.

En god metode er hovedsakelig med metalliske rør, ettersom plastrørene har en tendens til på grunn av sin elastisitet til etter bruk av mer eller mindre luft for å suge og heller ikke mye å «verhässlichen". Dette holder det best fremgår av figuren, ved å plassere den på lokket etter bruk, slik at over tid luften kan stige oppad.
Gode ​​men kan også være plastrør tømmes helt, slik det er beskrevet ovenfor.

I stedet for hermetisk glass Selvfølgelig kan du også ta en glatt flaske eller et kjevle. Men pass på: Jo tykkere rolle, kommer mindre nær en nær den øvre enden, uten å treffe den øvre delen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha