Tonsillitt: Hva er, hvilke symptomer og behandlinger?

Tonsillitt: Hva er, hvilke symptomer og behandlinger?

Betente mandler eller betennelse i mandlene, kan påvirke noen til enhver tid, de er vanlig hos unge mennesker. I dag vil vi forklare hvordan å gjenkjenne og behandle dem betennelse i mandlene deretter.

Hva er betennelse i mandlene?

Først av alt, hva er betennelse i mandlene? Det er en betennelse i mandlene, som er en masse av vev som ligger på begge sider av halsen. Mandlene er ansvarlig for å holde bakterier og virus som invaderer kroppen vår gjennom halsen, produsere antistoffer. Derfor, betennelse i mandlene vises når massen av vev er betent og infisert.

Symptomer

Hva er symptomene? I tillegg til betennelse og sår hals, kan tonsillitt også forårsake mild feber og hovne lymfeknuter i halsen, hvite eller gulaktige flekker på mandlene, sår hals, svelgeproblemer og smerter og dårlig ånde.

Behandling

Smerten av betente mandler er ganske intens og bør behandles med antibiotika gitt av en lege. Men det er noen ting du kan gjøre hjemme for å fremme gjenvinning:

- Honey, og lindrer irritasjon, har også antiseptisk og helbredende egenskaper.

- Husk å konsumere mye vann til hydrat og rense kroppen din.

- Søvn og hvile for å fullstendig løse problemer.

Mer informasjon

I tillegg til disse retningslinjene, kan du se vår hjemmeside for nye tips for å forebygge og behandle betennelse i mandlene sår hals, en av de mest plagsomme symptomene og hyppig som er med betente mandler.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha