Topp 10 Online Oversettere

Siden internett har eksistert har ikke gitt oss båtfolk flere sider med ulike tjenester for ulike behov, slik som de berømte oversettere online i løpet av sekunder som vi kan oversette noe i nesten alle språk som skrives med latinske bokstaver. Fra de klassiske oversettelser i fransk, spansk og engelsk, til de mindre brukte språk som norsk, svensk, finsk eller katalansk.

Men som vi alle vet at ofte oversettelsene er ikke veldig trofaste, langt mindre vi tilbyr profesjonell oversettelse og noen ganger ikke har beholdt den opprinnelige betydningen av setningene, her lar vi deg med 10 valg av de beste online oversettere du kan prøve å gjøre med hva du velger å bo.

Topp 10 online oversettere som er mest brukt og best for brukeren:

1. Applied Language.- denne siden lar deg oversette hele nettsider, e-post og tekst begrenset til 150 ord.

2. Babel Fish.- lik ovenfor, er også begrenset til 150 ord, men du kan alltid erstatte følgende, og så videre.

3. Babylon.- en av de mest populære og effektive oversettere i motsetning til mange andre tjenester, er i stand til å oversette tekniske termer, har Anmeldere tekst og talemåter av enkelte språk.

4. SDL FreeTranslation.- dette nettstedet tillater opp til 10.000 tegn er omregnet til en annen, og har en samtale premie betalt versjon som utfører oversettelser av folk.

5.

6. Google Translate.- de mest kjente gratis og med mange komponenter og programmer som gjør det meget komplett med tanke på terminologi og oversettelse oversetter.

7. ImTranslator.- sette tekster med grense på 1000 tegn og serverer tekst anerkjennelse og et virtuelt tastatur.

8. Translator.- tradisjonelle PROMT oversettingstjenester begrense opptil 3000 tegn. I wwhat oss si at det ikke godtar nye asiatiske språk, men gjør opp for det med en slags filter som forteller oversetter som snakker om for eksempel følgende kategorier: reise, biler, økonomi, sport eller generell kommunikasjon.

9. SYSTRANet.- oversetter nettsider og har en grense på 3000 tegn.

10. WorldLingo.- som ovenfor, oversette nettsider og dokumenter, men begrenset til 500 ord.

Jeg håper dette interessant liste er nyttig for all atferd krever oversettelser.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha