Topp 5 urte rettsmidler for munnherpes

Små, væskefylte lesjoner som oppstår på og rundt leppene er kjent som munnherpes. Munnherpes er forårsaket av et virus kalt herpes simplex. Barn og personer med nedsatt immunforsvar for det meste bli påvirket av munnherpes.

Brennende følelse på leppene, etterfulgt av en liten og smertefull bump, feber, hovne kjertler er noen av symptomene på munnherpes. Du kan bli kvitt feber blemmer ved å følge noen tips. 5 urte rettsmidler for munnherpes er som følger:

Herbal rettsmidler for munnherpes

Sitronmelisse

Ta litt bivoks i ¼ kopp olivenolje og deretter legge til noen knuste sitronmelisse blader. Bland dem godt og deretter bruke den på blisters.Do dette hver dag om natten som sitronmelisse er svært effektive i helbredelse av munnherpes. Når en blanding av sitronmelisse olje og roseolje påføres direkte til munnherpes, vil du se gode resultater bare etter de to første programmene.


Hvitløk

Du kan ha 3-4 rå fedd hvitløk hver dag for å komme seg raskt fra munnherpes. Du kan også ta litt hvitløk juice eller hvitløk olje og anvende den på det berørte området ved hjelp av noen bomull baller eller en bomullsklut. Massere det forsiktig, og deretter la det sånn i 10-15 minutter.

Gjør dette 2-3 ganger hver dag. Tar rå hvitløk, klippe den i skiver, deretter bruke den direkte på det berørte området og masserer godt er også en svært effektiv urtemedisin for munnherpes.

Aloe Vera

Ta noen biter av aloe vera og gni dem godt over det berørte området. Du bør gjøre dette 3-4 ganger hver dag. Du kan også bruke aloe vera gel direkte på det berørte området ved hjelp av noen bomull baller eller legge noen dråper aloe vera gel til en kopp vann, sette noen bomull baller i løsningen, suge dem godt og deretter bruke den på det berørte området.

Masser forsiktig i 10-15 minutter og gjøre dette minst 3 ganger hver dag. Aloe vera vil bidra til å kvitte seg med munnherpes og også hindre dem fordi det har stor helbredende egenskaper.

Calendula

Ta 2 ts av calendula bladet i en kopp vann. Etter dette varmes løsningen og lar det koke. La løsningen avkjøles og deretter bruke den på det berørte området ved å dyppe noen bomull baller i den. Du kan også gni noen calendula petals direkte på det berørte området som det vil være svært effektive i helbredelse av munnherpes. Gjør dette 2-3 ganger hver dag, men før du bruker det igjen, vaske det berørte området riktig.

Eucalyptus

Ta litt eucalyptus olje og legge til en kopp varmt vann. Da gjelder dette på det berørte området. Du kan også ta litt eucalyptus olje sammen med litt olivenolje eller mandelolje på noen bomull baller og deretter bruke den direkte på det berørte området.

Gjør dette 3-4 ganger hver dag for å bli kvitt den munnherpes. En kombinasjon av eukalyptus olje og bergamot olje ved første tegn på utbrudd av munnherpes er svært effektiv. Dermed ved å følge de ovennevnte urtemedisiner kan du lett bli kvitt munnherpes.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha