Tor: tur til den mørke siden av Internett

Tor: tur til den mørke siden av Internett

Journalister, hackere, forskere, virus-kunst, revolusjonerende tenkere, politiske aktivister, dissidenter av alle slag, nysgjerrige, spioner, politi og tyver, terrorister, pedofile, mordere for utleie, sosiologer, leger ... er noen av innbyggerne i et sted som heter Tor. Hvorfor? Fordi det er umulig å styre.

"Det fungerer som en tunnel som kanaler datatrafikk gjennom et internasjonalt nettverk av frivillige repeatere eller noder å skjule plasseringen av sine brukere," sier Andrew Lewman Svært interessant, direktør Tor Project. "Hans viktigste mål, fortsetter han, er å beskytte informasjon når du surfer på Internett. Det er som å bruke en svingete bakvei for å villede dine forfølgere ... og dekke sporene senere." Navnet på denne imponerende digital Chinatown hvor alt går kommer fra forkortelsen for The Onion Router, fordi informasjonen er kodet og omkodet i lag som det går fra en node til en annen. Så det kan ikke bli fanget opp eller avlyttet forresten. Det er absolutt det kraftigste anonym surfing verktøy som eksisterer i dag, æren for som han mottok PC World Award i 2005, som han klassifisert som "langt bedre enn sine konkurrenter til å betale."

Mer informasjon om emnet i artikkel Tor: den mørke siden av Internett, i nummer 373, veldig interessant skrevet av Laura Gonzalez de Rivera.

Hvis du ønsker å få denne saken, be om et abonnement eller laste det ned via iPad app i App Store. Du kan også kjøpe den fra Zinio eller Kiosk og mer.

 Og hvis du ønsker å motta hver måned bladet veldig interessant i postkassen din, går våre plass abonnementer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha