Toshiba vil selge 3D-TV uten briller i april i år

Toshiba vil selge 3D-TV uten briller i april i år

Fra april 2011 vil være tilgjengelig i det europeiske markedet med det første tredimensjonale TV uten briller teknologi. Dette ble nettopp annonsert på Consumer Electronics Show i Las Vegas, der de presenterte sine modeller over 40 inches i størrelse.

Som forklart av lederen for markedsføring og visuelle produkter av selskapet, "Toshiba har besluttet å innføre dette året 3D-TV uten briller på det europeiske markedet etter å ha studert de ønsker og krav til forbrukerne i dette området." Så, fra april i år det japanske selskapet solgt i Europa modeller over 40 inches kan vise tredimensjonale innhold uten briller displayet.

Faktisk, under CES 2011 elektronikken rettferdig verdens største forbruker, har stilt ut to av sine modeller, gigantene i 56 og 65 inches, som har en LED-bakgrunnsbelysning og avspilling motor Cevo den merkevare slik at betrakteren kan bevege hodet uten å miste 3D-visualisering.

I det japanske markedet for en måned

I Japan kan du allerede nyte denne teknologien som bare en måned siden begynte å markedsføre i landet Japan, som for Sascha Lange, "har vist kommersiell kapasitet og produksjon av slikt utstyr."

I tillegg har selskapet spesifisert at "de tre dimensjonene er også til stede i de nye bærbare datamaskiner og Blu-Ray". Vi liker hvem du vil, og uansett hvem som liker det, virker det som en verden av tre dimensjoner vil ende i de kommende årene med to-dimensjonale enheter, flertallet i dag.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha