Trackback - Fremme bloggen din suksess

Trackback er et system som brukes for tilknyttede meldinger i ulike blogger, i en bredere forstand, lar leserne til å dele blogger.

Her tuenes deg et enkelt eksempel på hvordan Trackback fungerer!

Hvis du nettopp lagt ut en artikkel for eksempel på den andre ekspedisjonen fra Byrd til Antarktis og så plutselig innser du at det er en annen post tilsvarende eller beslektet i en annen blogg, kan du bruke trackback mekanisme for å varsle den andre bloggen eksistensen av post. Når varsling trackback på den andre bloggen, der det er også lesere, vil bli varslet om at du har noe å si om emnet, og kan ta en titt.

Alle kan ha det, men ikke alle har det! Noen blogger har denne Trackback kapasitet bygget og noen ikke, men den gode nyheten er at du kan få helt gratis trackback har alle de som ikke gjør det. Hvis du er interessert kan du gå og registrere.

Trackbacks kommentarer!

Normalt vil du se en oppføring som har noe å si, og kommentere det. Ved hjelp av en Trackback når du har et innlegg i slekt er ikke en akseptert praksis. Det er kjent som trackback spammer "sende trackbacks urelaterte" kan bli utestengt fra blogger.

Hvordan virker det? Trackback fungerer ved å sende en "ping" fra en blogg til en annen for å varsle din oppføring. Dette ping varsler også programmet Trackback til mailinglisten. Noen bloggere moderere sine trackbacks, dvs. gjennom hver trackback varsling og bekrefte at faktisk er en beslektet innlegg - dette forhindrer spam på innlegget ditt. Hvis bloggeren vurderinger e-posten din og ser det som viktig, kan det tillate trackback og deretter vises som et spor tilbake til den andre bloggen.

Det første trinnet for å lage en trackback er å bruke "Trackback URL" av innlegget du vil sende Trackback varselet. Hvis varen ikke har en URL Trackback enten de ikke har evne eller Trackback er deaktivert.

Deretter kopiere URL på riktig sted i blogginnlegget. Dette er vanligvis identifisert med en henvisning til "Trackback URL" eller "Trackback ping."

Så du publiserer bloggen din - programvaren automatisk vil sende trackback ping å publisere bloggen Trackback destinasjon.

Det er det, din styrekule, en permanent oppføring Link vil bli sendt til destinasjon innlegget og, etter å ha blitt godkjent din Trackback vil bli oppført.

Andre funksjoner! På noen systemer kan du sende Trackbacks samtidig til mer enn én destinasjon innlegg. En annen Trackback evne lar deg sende en trackback ping selv, knytte et innlegg i en annen blogg - denne funksjonen gjør at leserne skal vite at de andre innleggene er der og kan betraktes som en "anbefalt lesing".

Vent, jeg bare trenger en liten gjennomgang av fire hovedpunkter Trackback!

1-Ikke alle blogger har kapasitet Trackback og noen som har er ikke tillatt.

2-Noen bloggere moderere sine trackbacks for å hindre dette knyttet urelaterte meldinger. Noen, men ikke moderate eller kontrollere sine Sporinger, så styrekule spammere kan snike i sine blogger.

3-Haloscan tilbyr nå Trackback evne pakket med tilbakemelding program.

4-Installere Trackback på bloggen din ikke tillater deg å sende Trackbacks til blogger uten denne muligheten.

Mer informasjon om Sporinger!

Wikipedia har en svært grundig oppføring på Trackbacks du kan finne den på: Wikipedias artikler er alltid omfattende og gi deg informasjon du kan stole på.

For effektiv entreprenørskap

Miguel Dominguez

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha