Tradisjonelle våpen - nunchaku

Ideen om å bruke gården verktøy som våpen dukket opp i Okinawa ca 350 år siden, da øya ble invadert av japanske føydalherrer, og de forbød bruk av våpen, enten sverd, kniv, spyd, bue, etc.

En av disse landbruksredskaper var nunchaku eller Chako, er landbruket ikke veldig godt kjent, men det er tre teorier om hvordan den ble brukt:

Den første sier at det var et instrument som brukes av kvinner for å miste fruktene av toppene av trærne, som ble kastet å bryte bånd med frukt stammen. Den andre sier at de ble brukt som hodelag for hester, og den nyeste og mest anerkjente teorien sier at det ble brukt beinet avskalling ris og soyabønner.

Den opprinnelige nunchaku var sammensatt av to pinner koblet av hestehår, og at han senere ble innlemmet i kjeden, for å stoppe slagene av de sablene. I dag er nylontau, og størrelsen på dette kan være av forskjellige størrelser i henhold til bruken av. Måling pinner er 40 cm. Ca. eller i henhold til avstanden fra midten av hånden og albuen, for å dekke underarmen mot ethvert angrep av pinne eller sverd, flaggermus er sekskantet eller sylindrisk form, og materialet hvorfra det blir produsert blir tre eller stål.

Den nunchaku er en av de mest omfattende og effektive våpen som eksisterer mot en eller flere fiender på en gang, kjørehastighet, arbeidsslag og teknikker, gjøre det til en mye mer komplett enn en kniv eller pinne våpen. De kan treffe som en klubb og gjøre lunges med fronten eller hælen form, kan også gjøres choker, spaker, kan brukes med en eller begge hender.

I dag er nunchaku har visse juridiske restriksjoner i mange land er ulovlig porting med mindre det er en martial artist, som Australia, Chile, Canada og Storbritannia er.

Det finnes variasjoner av nunchaku, i Kina er det Sansetsukon bestående av en tremastet nunchaku, er nunchaku en annen variant av Kurama-bo dette våpenet er identisk med en bo bortsett fra ved den ene ende er festet til et tau hadde en pinne omtrent 30 cm, er dette et våpen ganske så godt kjent, er en annen variant yon-setsukon, er det samme som en nunchacu men fire seksjoner og til slutt sanhokon som en nunchaku tre seksjoner bare sistnevnte, er lengden på klubber kortere.

De nunchucks spår en av de mest bemerkelsesverdige i kampsport våpen og selvfølgelig har mye til filmer spesielt som er kreditert med den store aoje var utvilsomt på grunn av Bruce Gran Lee utføre sine ferdigheter med denne spesielle våpen i sine filmer som gjør dem favoritt blant fans av kampsport, bør dette våpenet deles inn i to sider i det som er vannmerket, og hva som er teknisk siden begge er svært forskjellige, slik Når en person kan håndtere dette elementet med sin filigran men når du har å bruke den i en reell situasjon lide for teknisk lente seg inn og ut ganske viktig å skille de faktiske bevegelser.

Av Victor Fernando Bañuelos og Prof. Mauricio Mendoza

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha