Tre ting du kan finne ut ved å måle lengden på fingrene

Tre ting du kan finne ut ved å måle lengden på fingrene

Mange farer kjøre. En nylig studie fra Concordia University publisert i personlighet og individuelle forskjeller konkluderte med at forholdet mellom lengden av den andre og fjerde finger er en indikator på nivåene av prenatal eksponering for hormonet testosteronacomo vilje eh risiko menn. Som de fant Gad Saad og hans kolleger, jo større eksponering for testosteron før fødselen vokser saktere pekefinger i forhold til summen av resten av fingrene unntatt tommelen. Dermed personer med kortere pekefinger er mer sannsynlig å risikere både i det sosiale feltet, og på tidspunktet for linking, i idrett eller innen finans.
Cole notater. Forholdet som brukes til å peke finger og ringfingeren kan bidra til å forutsi utfall i grunnskole barn fra 7 år, ifølge forskning ved University of Bath som publiserte British Journal of Psychology. Ifølge forfatterne, er dette på grunn av økt eksponering for testosteron i fingrene resulterer i en lengre ringfinger, også assosiert med en økning av matematiske og romlige ferdigheter. Omvendt, jo større eksponering overfor østrogen i de fleste fosterstadiet er egenskaper.
Prostatakreft. Ifølge en rapport utgitt i British Journal of Cancer studien, menn med pekefingeren lengre enn ringfingeren er 33% mindre sannsynlighet for å utvikle prostatakreft. I tillegg er de med lengre ringfinger mer sannsynlig å lide amyotrofisk lateral sklerose, en nevrodegenerativ sykdom som forårsaker progressiv lammelse og ofte fører til døden innen to år fra respirasjonssvikt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha