Tre trinn til Heal Your Life

Profesjonell kvinne og gründer Har du lyst til å leve rolig lykkelig og sunt selv om du er i denne nåværende verden akselerert, nevrotiske og kaotisk? Så leste følgende artikkel hvor jeg dele med deg tre trinn som vil hjelpe deg å oppnå det.

I går fikk jeg se min pasient og student Monica V. og jeg kunne ikke tro sine fremgang, oppnådd i en svært kort tid, takket være sin effektive og disiplinerte i sitt eget arbeid, etter tre trinn jeg ga ham tre uker siden det nå føler seg frigjort fra et forhold som skadet ham, oppnådde en forfremmelse på jobben han er klar og bevisst som ønsker og hvor den går.

Sist hun var veldig deprimert om forholdet til en mann som ikke fortjener det, hun følte seg utmattet på jobb og en konstant følelse av ensomhet.

Han søkte tre trinnene og oppnådde denne dramatiske endring:

1. arbeide effektivt og selvdisiplin.

Han jobbet effektivt og med disiplin i seg selv. Med effektiv disiplin, basert på Kundalini Yoga, som utføres minst tre ganger i uken og healing kropp, sinn og følelser samtidig, jeg ga Monica en bane og hun bare fulgte det med disiplin.

2. Rens kroppen og sinnet ditt.

Som et resultat av ditt sinn og følelser ble renset, føler han avslappet og sterk og har allerede begynt å spise sunnere, sove bedre og føle seg som trener, resultatet av alt dette er bedre mentale, emosjonelle og fysiske helse.

3. Avklare

Alt dette har gitt deg en rolig og fokusert sinn for å fjerne den ønsker og hvordan du skal gå om det. Den har konkrete mål og adressering måter å oppnå dem.

Jeg gir deg disse tre trinnene Monica, meg og har hjulpet mange kvinner.

Ved Dra. Eloisa Chavarria

Om forfatteren:

Dr. Heloise Chavarria hjelper profesjonelle kvinner til å løse stress til den raske tempoet i det moderne liv og alle dets krav oss ikke syke, utrydde angst for å oppnå tilstander av helhet og velvære, og avslutt med dårlig ytelse av livet, og vel, å gå fra styrke til styrke.

Besøk nå for flere tips og gratis rapport: Kunsten å puste. Hvordan å erobre fred og harmoni i løpet av minutter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha