Tren dine ansatte og forbedre produktiviteten

Den viktigste aktivum for enhver bedrift er primært sine arbeidere, fordi de vil at det skal fungere. Det er også kalt menneskelig kapital, og sin posisjon som et sentralt element for virksomheten. Tren dine ansatte og øke produktiviteten til din bedrift vil avgjøre suksess for din bedrift.

Suksess eller fiasko for enhver bedrift, avhenger i stor grad av talent i laget. Det er derfor for hver samtale til å fylle stillinger er viktig for å sikre at alle ansatte har kunnskap og verktøy er nødvendig for å utføre sitt arbeid. En opplæringsplan bør være godt strukturert. Det bør dekke behovene til utdanning og opplæring; foruten å være på linje med selskapets mål. For dette utforme en forvaltningsplan for å trene de ansatte og øke produktiviteten til din bedrift:

En diagnose Når du starter en trening prosessen bør være å vurdere behovene til selskapet. Denne diagnosen kan gjøres ved hjelp av et format som instituttleder sender sine ansatte der konseptet er registrert at de har det de mener er riktig for trening.

Definere mål for opplæring og investeringer definere hva som skal oppnås med trening og bestemme hvordan investeringen blir gjenvunnet. For eksempel, hvis du leie en profesjonell salgskurs for alle leverandørene, etter å ha tatt dette kurset de ønsker å øke salget av Z%, vil dette generere profitt for Z beløp og derfor recuperarías investering i X måneder.

Velg empleadosSeleccionar kurs og kurs for å forbedre ytelsen til selskapet generelt og velg deretter de mest egnede ansatte til å skaffe seg denne opplæringen.

CronogramaUn lage en tidsplan kan være halvårlige eller årlige. Det gjøres best hver sjette måned, fordi du kan ta affære dersom behovet for å gjøre endringer for ulike grunner vises. Men den årlige være, kan påvirke tidsplanen i tilfelle at datoer pågikk.

Sjekk logísticaLa logistikk er et sentralt punkt for selskapet dreier det seg om budsjettet, verktøy og folk som vil gripe inn i deres organisasjon og gjennomføring. I dette tilfellet, leverandører stole på selskapet for trening er noe som bidrar til å redusere kostnadene i budsjettet som er gitt til dem. Enkelte selskaper tilbyr merverdi ved kjøp av deres produkter og opplæringsaktiviteter er en del av dem.

EvaluacionTodo plan krever å måle effektiviteten av gjennomføringen, og er nødvendig for å bestemme de prosesser og tiltak for å evaluere resultatene. Som for de ønskede resultater med trening, enten det var effektivt, det skal være observert adferd skifte av personale, og dette vil være en positiv innvirkning på produktiviteten og ytelsesforbedringer.

Besøk:

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha