Trenger jeg å endre svinghjul og clutch?

 På en manuell girkasse kjøretøy, clutch og rattet er de to viktigste komponentene ansvarlig for overføring av motorkraft til overføring. Hvis en svikter, vil bilen ikke være farbar. Gjenkjenne når hver komponent er sviktende eller i ferd med å svikte, og når du må bytte dem som en del av annet vedlikehold.

 Kløtsj

 Settet består av clutch eller clutch arm av aktuatoren, clutch plate og utløserlager. Når du trykker på clutchpedalen, hever clutch aktuatoren clutch platen bort fra rattet, slik at føreren kan skifte gir og / eller plassere bilen på "nøytral".

 Flying

 Rattet er grensesnittet mellom clutchmekanismen og girkassen. Det er en stor metall-plate, med en serie av tenner rundt sin ytre kant; det ser ut som en stor gear. Formålet med tenner, er å la start å engasjere og dermed kjører motoren.

 Vanskeligheter

 Den clutch platen kan bli slitt; Dette er en normal konsekvens av kjøring, og vil skje i intervaller på 60.000 til 100.000 miles, avhengig av kjøreforholdene. Når alvorlig skadet, vil clutchen "skli" miste grepet mot rattet; Dette vil resultere i at slag av motoren uten at sendeeffekten for overføringen, særlig under belastning eller kraftig akselerasjon.

 Den trøstelager kan også bli slitt. Dette vil resultere i en vanskelig operasjon av clutchmekanismen, støy, vibrasjon eller "klapre". Ved dette punkt bør lageret skiftes ut.

 Rattet kan også lider av ødelagte og / eller slitte tenner. Dette kan føre til at starteren ikke klarer å engasjere riktig.

 Når du bytter

 Når du merker clutch "slippage", er det vanligvis fordi clutch platen er slitt. Andre mekaniske problemer med clutchen kan være forårsaket av en svikt i utløserlager. Du må bytte begge deler som en enhet, selv om bare én er slitt, fordi arbeidet er å erstatte noen dyre og partene selv er billig; Samlet sett vil en ny plate clutch og utløserlager koster ca $ 150-200 fra 2009, men arbeidet med å erstatte vil være omtrent det dobbelte beløpet.

 Du trenger sjelden å skifte hjulet, men hjulet skal reasfaltert hver gang clutch platen erstattes i en høy kjørelengde bil, og kan enkelt gjøres når clutchen er fjernet.

 For andre reparasjoner som innebærer større demontering av drivlinjen, som motor fjerning, overføring eller drivakselen, er det en god idé å erstatte clutch platen og frigjøre lager som et spørsmål Selvfølgelig, siden disse komponentene er nå utsatt for lett fjerning. Dette kan spare hundrevis av dollar i fremtidige reparasjon regninger.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha