Trenger jeg å legge til drivstoff tilsetningsstoffer Min vei diesel?

 Fordi diesel er vanligvis behandles med tilstrekkelig glidemiddel for å erstatte de som er fjernet ved raffineriet, er en drivstofftilsetning for dieselbiler på veien vanligvis ikke nødvendig. Men vi kan likevel bidra til å forbedre smørepumper og injektorer på bilen din - og dermed levetiden på motoren din.

 Viktig

 I en 2007 studie av drivstoff tilsetningsstoffer, rettet han i samarbeid med Diesel, diesel og lidenskapelig eier Arlen Spicer bemerket at moderne diesel svovel ble fjernet for å brenne renere. Selv om svovelfjerning fjerner også viktige smøremidler, bør de fleste bensinstasjoner har diesel med ekstra smøremidler allerede lagt. Men Spicer bemerket at tilfeldige tester tyder på at ikke all kommersiell drivstoff gir god smøring.

 Mål

 I tillegg til å beskytte mot hurtigere slitasje brennstoffleverings komponenter, innbefattende pumper og injektorer kan diesel drivstoff-additiver brukes til andre formål. Fordi diesel voks vann og olje i den, kan den separere og "gel" ved lave temperaturer, som kan tilstoppe filtre og forårsake funksjonssvikt av kjøretøyet. Noen tilsetningsstoffer inneholder anti-frysemidler og kjemikalier til vann separasjon. Andre tilsetningsstoffer forbedre cetantallet.

 Effektivitet

 Effektiviteten av en drivstofftilsetningsmiddel avhenger av hvor godt man behandler diesel ble allerede kjøpt og additivet brukes. Ettersom det er tilsetningsstoffer til forskjellige årstider og forskjellige motorer, velge rett tilsetningsstoff er avgjørende for å sikre god smøring. De smøreevne additiver er målt i laboratoriet ved hjelp av en anordning kjent som en høyfrekvent veksel plattform. Et kulelager i maskinen er inspisert for såret etter at den er nedsenket i et smørende fluidum og beveges fram og tilbake.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha