Trenger jeg tillatelse til å gi eksempler på en matvare i California?

 Hvis du bor i California, kan du ikke bare piske opp noen hjemmelagde spesialiteter i kjøkkenet, gi eksempler, og deretter selge produktet. Du må være i samsvar med næringsmiddellovgivningen av staten hytta, som omhandler salg av varer fremstilt i private hjem for forbrukerne. For å overholde loven, bør du ta en tjeneste kurs godkjent av staten helse, få en lisens og få tillatelse fra din lokale planlegging eller reguleringsplan bord.

 Cottage Food Law

 California hytte næringsmiddelregelverket trådte i kraft i 2013. Bare noen "nei" potensielt farlige matvarer, som er oppført på nettsiden til Ministry of Public Health i California, for å kvalifisere seg til forberedelse og salg. Selv om du ikke trenger tillatelse for midlertidig mat anlegget å selge huset prepackaged mat på et sted med mat, er dette ikke tilfelle hvis du gi eksempler. Ifølge statlige loven, hvis du gi eksempler i en food stall til enhver begivenhet, trenger du en midlertidig mat anlegget tillatelse.

 Cottage smaksprøver

 Under California hjem næringsmiddelregelverket, om dine produkter oppfyller alle standarder for hjemmelaget mat, kan du gi gratis vareprøver. Loven krever at du prepackage disse prøvene på kjøkkenet i huset før servering på et bestemt sted. Mens hver prøve krever ikke en etikett, må du ha en riktig merket prøvepose av artikkelen du gir bort skjermen. Potensielle kunder og de som prøvetaking dine varer må ha tilgang til listen over ingredienser. Du kan gi eksempler på maten som serveres i romtemperatur i hytta næringsmiddelregelverket. Matvarer som krever kjøling krever ytterligere tillatelser.

 Mat tjenester

 Under California Department of Public Health forskrifter, kan mat prøvetaking forekommer kun i godkjente mat installasjoner. Disse fasilitetene er begrenset til en bestemt matvareprøver i stedet får lov til å forberede og selge. På grunn av en enkelt mat anlegget ofte kontrahert prøvetaking av virksomheter, som involverer folk som ikke er ansatt ved den enkelte mat anlegget, må anlegget gi en skriftlig avtale mellom seg selv og prøvetaking selskap . Avtalen slår fast at matvare samplere bruker sanitæranlegg for etablering av mat og holder seg til god hygiene.

 Mat handlers

 Avhengig av hvor du gir dine prøver, kan det hende du trenger en mat handler kort, som krever å ta en mat sikkerhetskurs godkjent av staten manager. Personer som arbeider i restauranter eller catering må passere i løpet av håndtering av mat, men de som jobber i bønder markeder, midlertidige matboder og dagligvarebutikker er fritatt leder kart over forpliktelsen. I tillegg gjorde de ansatte som jobber i en matbutikk og gi prøvene ikke trenger mat handler kort.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha