Trening hjelper hjernen

Trening hjelper hjernen

Fordelene ved trening er mange, å opprettholde en ideell vekt, bekjempe sykdommer som høyt blodtrykk og diabetes, og også hjelpe hjernen helse. To nye studier viser at personer som trener er i stand til å ha et klart sinn lenger.

Dette tyder på at fysisk aktivitet med lav intensitet kan være viktig, er det ikke bare løping, svømming eller sykling, men kanskje bare å flytte rundt i huset eller gå utendørs kan også være en viktig beskyttelse mot kognitiv svikt. Det er betydningen av ikke bare oppfordre folk til å gjøre fysiske øvelser, men oppfordre dem til ikke å være stillesittende.

En gruppe mennesker analysert over en periode på to til fem år, som praktiserte mer fysisk aktivitet hadde mindre sannsynlighet for å utvikle noen kognitiv svekkelse, sammenlignet med de med lavere nivåer av fysisk aktivitet.

Det er, jo mer aktiv du er, jo bedre sjansene dine for å nyte en sunn hjerne kapasitet, som gjennom årene vil tillate deg å huske alle de gode tidene vi bodde. I tillegg kan du nyte en mental visus hos eldre.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha