Trinn til filing for skilsmisse i Pierce County, Washington

 Filing for skilsmisse kan synes å være en komplisert prosess. Men hver skilsmisse i Pierce County, Wash., Følger samme prosedyre, og vil forberede nøye for de juridiske aspektene ved skilsmisse gå greit.

 Ting du trenger

 Både spousesâ € ™ juridiske navn, adresser, telefonnumre, fødselsdato, personnummer og navn på arbeidsgivere

 ekteskap lisens

 Antall eiendommer

 Gjeld List

 Instruksjoner

 Enten ved hjelp av en advokat er gunstig for deg. Dersom skilsmisse er relativt vennskapelig, kan skilsmisse deponering oppnås uten advokat. Skjemaer er tilgjengelige for et par å fullføre uten hjelp av en advokat.

 Fylle ut skjemaene som kreves for å sende med retten. Skjemaene inkluderer begjæringen om oppløsning av ekteskap, i form av den konfidensielle informasjonen, i form av sivil status, innkalling og utførelsen av en tjeneste. Militærtjeneste medlemmer vil foreta en gjennomgang av erklæringen: Membersâ tjenestemannsloven Civil Relief € ™ og et stridshode meldeskjema. Alle med barn bør fullføre en foreldre og barnevern Plan.

 Lag tre kopier av papirene for å løse opp pakken. Eksemplarer vil bli brukt til de personlige filer av begge ektefeller og fil med statens advokat kontor påtale dersom barn av skilsmisse par har mottatt offentlig støtte.

 Fjern kopiene med fylkeskontoret til Pierce Clerkâ € ™. Du kan sende inn ved å gå til kontoret og slå dine papirer. Adressen er City County Building, 930 Tacoma Ave. Sør, Room 110, Tacoma, WA 98402 til 2177.

 Betale søknadsavgiften på kontoret til clerkâ € ™. I Pierce County, skilsmisse filing avgifter er $ 280, fra 2009. Personer som mottar Temporary Assistance for trengende familier kan sende en begjæring til å frafalle søknadsavgiften.

 Finn noen over 18 år for å tjene papirene for ektefellen til klageren. Ofte den lokale avdelingen sheriffâ € ™ serverer papirene for et gebyr.

 Send en kopi av Order sak oppdraget til et departement. Denne gule skjemaet gi foreløpig dato og tidspunkt for rettssaken.

 Hvis barn er til stede i et ekteskap, ta en obligatorisk foreldre seminar innen 60 dager etter innlevering.

 Introduser deg selv til rettssak på gang. Saken vil bli avvist hvis du ikke kommer til retten. En endelig høring dato vil bli tildelt på denne tiden.

 Delta på den endelige datoen for retten. Dommeren til å avklare eventuelle spørsmål han oppdager og ta en endelig avgjørelse på denne høringen.

 Hint

 Hvis en skilsmisse er omstridt; prøv en skilsmisse "gjør-det-selv" ikke er anbefalt.

 Unnlatelse av å delta på den første skilsmissen høringen vil resultere i begjæringen er forlatt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha