Trust Games

Bygge tillit i gruppen er viktig, både for å oppmuntre holdninger solidaritet og dimensjonen av gruppen, for å forberede seg på en jobb til felles, for eksempel for en handling som kan medføre risiko eller jobb som involverer kreativ innsats .

Tillit spill trenger et sett av minimumskravene om å kjøpe all sin betydning og interesse. Et spill, snarere enn stimulere, kan markere mangel på tillit som er i gruppen og dermed spill, må gruppen være kjent.

Spillet er alltid frivillig. Du kan ikke tvinge noen til å gjøre det, selv subtilt, at andre har også. Hver person må se sin rolle i spillet, og det er mulig at utviklingen av denne stimulert til dette.

For spillet foregår i gode forhold, har konsernet å være stille. Støy, kan latter være et stort inngrep i prosessen med selvtillit.

Erfaring har vist oss at det er tre vanlige feil i bruken av disse spillene:

1. Avviket av spillet for å konkurranseevne eller til spøk.

2. En modell som skal justeres. Spillet er en unik opplevelse for den enkelte og gruppen, og som sådan er ikke rett eller galt, men har sin egen dynamikk og verdi i henhold til deltakerne.

3. Ignorer folk som har gjort spillet. Gruppen er å fremme tillitsskapende forhold respekterer personen som spiller.

I motsetning til andre, er evaluering viktig i disse spillene, fordi:

- Situasjonene opplevde under lek kan påvirke gruppen, en eller annen måte, da dette har utviklet seg.

- Spillet, eller noe av det i spesielle tilfeller kan de også ha en personlig innvirkning

Evalueringen har som oppgave å forklare spenningene som oppstår eller nye opplevelser i spillet og for å gjøre bevisst sin innflytelse i gruppen.

Bygge tillit innebærer etableringen av et gunstig klima der kunnskap og aksept vike for en følelse av korrespondanse. Graden eller nyanser av at tillit anta en konfigurasjon av relasjoner mellom hver deltaker og de andre, og gruppen som sådan.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha