Turisme plass er gjennomførbart?

 Den voksende industri av romturisme vil gjøre det mulig for vanlige folk å gjøre fritidsreiser i bane. For romturisme å være gjennomførbart, relativt rimelig og trygt for allmennheten. Selskapene som er involvert i romfart må nyttes på nytt romfartøy som ikke har negativ innflytelse til å bygge på området tilgjengelig finans.

 Romturisme er allerede en realitet. I 2001, en entreprenør brukte $ 20 millioner på å ta et skip til den internasjonale romstasjonen i samarbeid med offentlige forskningsorganisasjoner. Derfor er det allerede mulig for et par å besøke millionærer følge astronauter og kosmonauter i sin rutine. Romturisme er nå sikte på å utvide målgruppen til å opprette et uavhengig kommersielt foretak som ligner på moderne cruiseskip eller luksus passasjerfly.

 Mange utfordringer må overvinnes før romturisme er mulig ved å tilby en ekstravagant ferie alternativet. En tur kan være i bane rundt jorden for noen dager eller et besøk til en satellitt feriemål. Til syvende og sist, selskapene ønsker å telle har ca $ 100.000 i retur for en helg pause med en lav risiko for skade eller død. For å gjøre dette, trenger de gjeldende offentlige oppfatningen at plassen er svært spesialisert, farlig og overvinne ut av rekkevidde.

 Flere selskaper jobber med å gjenbruke, utvikle sikre håndverk med deltakelse av eksperter fra NASA luftfart ingeniører og fly. Disse private kommersielle utviklere trenger å sikre en stor del av investeringen, og opprettelsen av en etterspørsel etter denne tjenesten, før de nådde sine mål.

 Mens plass leirene allerede tilby folk en sjanse til å oppleve vektløshet, fortryller romturisme reisende med utsiktene ser ned på jorden fra verdensrommet. Ved første, gjør at etterspørselen etter denne typen ferie ikke stole på fancy restauranter, luksushoteller, eller andre enn peering fra et koøye i det store, dype tomhet aktivitet. Opplevelsen av vektløshet tiltrekker andre. Med tiden utvikler seg denne visjonen om levedyktig plass som etterspørsel og investeringer øker for næringsutvikling, og selskapene har nok grunn til å selge turer i bane.

  •  En plass turist brukte $ 20 millioner på fly til den internasjonale romstasjonen i 2001.
  •  Romturisme gjør vanlige folk til å gjøre fritidsreiser i bane.
  •  Det vil ta litt tid før turistene er i stand til å besøke andre planeter vil bli.
  •  Plass på en liten skala er allerede en realitet, men mye arbeid som må gjøres for en større skala tilnærming.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha