Turismen i Mendoza: historier om banditter, vakre laguner og reise til fortiden

Mendoza General Alvear Avdelingen er en del, sammen med San Rafael og Malargüe, sør for turistområde kalt provinsen. Sin ørken skjønnhet i kontrast til de snødekte landskap som fengsle besøkende fra hele verden til å bruke, hvert år, ferie i Mendoza. Men med sin uvanlig og tydelig appell, General Alvear også tiltrekker og feller.

Fordelingen av sine gamle befolkninger viser menneskers vilje til å konfrontere og bekjempe ørkenen. Cradle av de største husdyr i provinsen, General Alvear teppe noen av de eldste bygningene i regionen. Den Atuel River markerer sin passasje gjennom området, blir et kurs her i søt og mild vann. Mange innsjøer veksler med ørkenlandskapet, og tilbyr rolige landskap av enorm skjønnhet der dyreliv og flora, takknemlig for velsignelse av vann, eksploderer i farger og rykter.

De små landsbyene i Alvear egge inn i en annen dimensjon av tid, svært forskjellig fra vanvidd av store byer. Her er livet nytes sakte, med enkelhet og nøkternhet diktert av sterk ørkenlandskap. Verdt å søke den kjølige skyggen av de eldste til å nyte historier og anekdoter av sine innbyggere barer. Eller bare nyte gleden av å gå langsomt og uten hastverk, hvert hjørne av denne oase av ro, så full av historier.

General Alvear kom til en slutt eventyrene til den legendariske Juan Bautista Bairoletto banditt, Robin Hood av pampasen. Elsket og beskyttet av den mest ydmyke, og at de delte utbyttet av deres tyveri, nådeløst forfulgt av politiet i mer enn 10 år, glatt så få Bairoletto ble til slutt drept i General Alvear 14. september 1941. Akkurat der graven hans, som utallige pilegrimer kommer hvert år for å fremkalle sin sjenerøsitet og beskyttelse stiger. Selv i dag, i barene i området, det er lokalbefolkningen er villige til å fortelle bedriftene til den mytiske karakter. Noen, selv, hevder at deres besteforeldre beskyttet i noen av sine faste rømming rettferdighet. Og den romantiske figuren av denne helten utenfor loven vil være til stede for et øyeblikk, i et av de øyeblikkene tidløs magi av General Alvear bringer.

For de som tror at ferie i Mendoza var snø, og ingenting annet.

Jorge Alberto Guiñazu

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha