TV kan avgi giftige gasser?

 TV vanligvis ikke publisere giftig røyk, men noen ganger er det mulig å føle en lukten kommer fra TV-en din. Disse lukt varierer fra mindre til alvorlig og krever varierende grad av oppmerksomhet. Når en TV er i god stand, er det usannsynlig å slippe en lukt som du er i stand til å oppdage.

 Dust Lukt

 Over tid akkumuleres TVen støv på utsiden og innsiden. Mens du kan tørke støv av utsiden av TV, vil gjøre det ikke fjerne støv inne i enheten. Når TV-en er i bruk over en lengre periode, elektroniske komponenter varme opp. Når varmt, kan de brenner støv og fjerne en lukt som ligner på lukten følelsen ved å slå på en bunnplate etter at den har vært slått av i lang tid.

 Forebygging støv

 Lukten av brent støv inne i en TV forsvinner vanligvis i løpet av en kort periode, men for å unngå denne lukt, fjerne støv inni TV på en jevnlig basis. Tar fjernsyn utenfor er en lang prosess som også kan gjøre garantien ugyldig, så bruk en boks med komprimert luft for å spraye støvet av TV, som du kan gjøre med en stasjonær datamaskin.

 Elektroniske lukt

 Hvis en elektronisk komponent av din TV kortslutning, kan det frigi en skadelig lukt i luften en lukt som minner om brennende elektronikk. Denne lukten er usunt å puste i konsentrerte mengder, men en typisk kortslutning fritar ikke nok av lukten til å være skadelig. Ved deteksjon av denne situasjonen, slå av TV-en og koble den fra strømkilden. Åpne vinduer i rommet slik at lukten vil forsvinne og bli erstattet av frisk luft.

 Stråling

 Hvis du er bekymret, generelt utslippene av TV-en, er det viktig å vite at selv om enkelte TVer avgir stråling, Food and Drug Administration i USA bemerker strålenivået er så lavt at det er umulig å måle. Moderne TV-er er så sikker i form av Stråling at seerne kan sitte så nær skjermen som du vil uten konsekvenser knyttet til utslipp.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha